Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1010 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Daha en basindan direk gamma kullandi be savas yeni basladi. Yani daha ne diyebilir yavastan basliyorum demek için?
Law'ın güçlü olup olmaması meselesi burada şunu ifade ediyor Doflamingo dövüşünde daha iyi bir performans sergileyip Dof'u bile 1 v 1'de alacak güçte bir performans sergilerse (tabi burası varsayım) bende yazara derim sen ODA değilsin s0dasın
 
Benim anladığım kadarıyla spoiler'ı sızdıran veya sızdıranlar da ne olduğunu tam anlayabilmiş değiller.
Bu yorumu sevdim. :D

Siyah yıldırım bizim daha önce gördüğümüz haki çarpışmaları gibi değilmiş. Luffy gomu gomu no diye bağırıp kolunu ivmelendirmek için arkaya doğru uzattığında, saldırının yapılmasından (yumruğun rakibe temas etmesinden) önce siyah yıldırımı görebiliyormuşuz. Normalde temas olmadan bu efekt gözükmediği için, spoiler'ı sızdıran bunun kral haki olduğunu düşünmüş.
Dün bu kafama takılmıştı. B. haki çarpışmalarından ne farkı var, nasıl anlayabiliyoruz diye. Yine de Law'a temas etmeden zarar vermesini, Beyaz ile Roger'ın temas etmeyen saldırılarını ve Shanks'in Beyaz'ın gemisine yaptığı hasarı düşünürsek bir nevi alana yayılım da mevcut.
 
So, someone asked the leaker about how was Ashura and he answered. But I'm going to skip that because I'd rather see the technique in the manga than an explanation of how someone saw it.
Bu arada ben Ashura Modunun neye benzediğini söyleyen japonca metnini bir şekilde buldum. Eğer isterseniz paylaşıp, çevirebiliriz ama eğer görmek istiyorum derseniz paylaşmam.
 
Bu arada ben Ashura Modunun neye benzediğini japonca yazılmış bir şekilde buldum. Eğer isterseniz paylaşıp, çevirip paylaşabiliriz ama eğer görmek istiyorum derseniz paylaşmam.
Paylaşma xD

Başka karakter var mı orada doğrudan darbe yiyen? Kimse Luffy'nin yediğinin çeyreği kadar hasar yemedi orada.
Zoro daha güçlü hasar aldı yine de yardırmış bu bölüm, sen hatta ben bile düşer diyorduk xD
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 9)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık