Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1010 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Wano'da nasıl power up aldığı söylendi ? Enma dedin bak ben de diyorum ki sana Enma hariç diğer kılıçlarla da kesmişse. Luffy'nin şimdiki düz yumruklarından bahsediyorsun biz burada kim daha güçlü döndü olayını tartışıyoruz.

Neler neler bekledik ? King ile kapışacak dedik çıktı Hybrid Kaido'yu yardı evet hiç çıkmamış beklediğimiz artı Zoro'nun bittiğini de sanmıyorum xD

Zoro'nun enma hariç gene diyorum enma power up dediğin için, enma hariç diğer kılıçlarla kesmesi senin olayını bitirmeliydi ama anlaşılan kıvıracaksın :artiz:
Savaş içinde gelişti de diyoruz. Sırf Ashura yapıyor diye kesmiyor Ferit. Bu sizin varsayımınız. Rayleigh diyor ki haki ölümcül savaşlarda çicek açar. Yani bu savaşın başındaki Zoro ile Ashura yapan Zoro bile aynı varsayamayız.

Bildiklerimiz Zoro'nun sakladığı sadece Ashura imiş.Pika'ya yaptığının üstüne Ashura koy anlayacağın. Luffy'de de G4 var. Eğitim sonrası güçlü gelen kişi ortaya çıkıyor.:D Artık yeter bu verilere göre de hala konuşmayın Allah'ın rızası için.:D
 
Güç dengesi adına bir şey var mı gerçekten şuan :D Gerçekten güçlü döndü veya dönmedi Doflamingo'ya oyuncak olup kol veren Law'da çatı katında Hybrid formundan saldırı yiyor ve devam ediyor Law hangi dövüşü atlattı Ferit :D
Law saldırıyı yememiş diyorlar, spoilere bakmadın mı, rüzgarını yemiş.
 
Fatihin hakisi ile vuruş yemiş mi yemiş bence Doflamingo'nun her saldırsından güçlüdür o rüzgar bile :D Adam rüzgar biçiminde slash attığında Kın tekliyor neredeyse :D
Luffy'nin tek yediği saldırıdan atılmış adama ama atlatmış diyorlar işte bir zahmet tek yemesin ha Luffy gibi yeseydi ve devam etseydi haklı olurdun. Rüzgarına teke gitmedi diye de abartmayalım.

@Alpamis sen ne dediğinin farkında değilsin, Zoro bekleneni veremedi diyorsan mangayı okumaya devam et çünkü bu Kral hakili saldırı olayını da Zoro'da göreceksin ;)
 
Luffy'nin tek yediği saldırıdan atılmış adama ama atlatmış diyorlar işte bir zahmet tek yemesin ha Luffy gibi yeseydi ve devam etseydi haklı olurdun. Rüzgarına teke gitmedi diye de abartmayalım.

@Alpamis sen ne dediğinin farkında değilsin, Zoro bekleneni veremedi diyorsan mangayı okumaya devam et çünkü bu Kral hakili saldırı olayını Zoro'da göreceksin ;)
Valla benim için şuan olanlar yeterli he birde Thunder yiyip devam ederse Law sen o zaman gör komediyi :D
 
Zoro diğer kılıçlarıyla da Hybrid Kaido'ya zarar vermişse bence kimin daha güçlü döndüğünü tartışmamıza gerek kalmaz, olayınız biter, öptüm :a:
Tartışılacak bir konu değil bu zaten. Görünen köy kılıçuz istemez ?
Zoro Luffyden gördüklerini taklit ederse hasar verebilir yoldan geçen samuray da hasar veriyor zaten.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık