Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1009: Cehennem

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • İyiydi

    Kullanılan: 219 74.2%
  • Fena değildi

    Kullanılan: 56 19.0%
  • Kötüydü.

    Kullanılan: 20 6.8%

  • Kullanılan toplam oy
    295
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
O silahlar, Big Mom'ın tam olarak ana gücü değil. İstese bir tane daha yaratabilir diye düşünüyorum. Zaten kılıç dedi ki; "Ben sıradan bir kılıcım!" Tabii, diğer örneklerine nazaran güçlü yanları vardır; ama Big Mom'da sadece onlara bağlı bir Yonkou olarakta düşünmüyorum. Bir kaç dakikaya kalmaz Okyanustan kurtulup, hemen geri toparlar kendisini. Bir de çok küçümsedi novaları tam gücünü bile kullanmadı. Kaido ile yaptığı Kombine saldırı hariç. Büyük ihtimal Aşağıda asıl gücünü gösterecek.
Big Mom asıl gücünü ilk Indra isimli simşek saldırısyla Zoro'yu Killer'i devredışı bıraktığında gösterdi .Daha sonra Luffy'de işe yaramayınca pek bir önemi kalmadı .
 
Teach dövüşünü neden beklediğimi daha iyi anlamış oldum dövüşün şu ana kadar ki kısmına göre yorum yaparsak. 2 vs 5 hiçbir zaman adil değildi, bir şekilde bizimkilere şov yaparmış gibi yaptırdı ve off panel devam ettirdi dövüşü sonra ikisi bir arada olmayacak muhabbeti sonunda geldi. Millet bu arcda 2 yonkouyu bir arada genel hikayeye yediremezsin diye ta başında diyordu zaten. Kim saf dışı kalacaktı? Tabi ki Big Mom. Zaten off panel olmasa ne olacaktı ki? Yeterince güçlü değiller.

Teach dövüşünü de batırırsa vay benim gibi yıllardır sonunda güçlendi ama gene zorlu bir rakip adamakıllı bir dövüş göreceğiz diye bekleyenlerin haline.

Linlin ile alakalı yoruma bile gerek yok.
 
Luffy’nin çok zarar aldığı belli Ama ulti bir zarar alacak olsaydı bunu zoro hisseder ve sisi sonson yapar luffy’i kurtarırdı. Onun için luffy en geç bir sonra ki bölüm sonu ayağa kalkar:)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık