Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1008 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Neden Şanji pardon neden Oda ? Oden işine girmese daha iyiydi, kınlar kesin bir dayağıda Kanjuradan yiyecek. Öldüğü kesinse mala bağlamazlar inş :(
 
Ohhh icim rahatladi oden fAkemis. Bence orochiyi bu kadar cabuk harcamis olmasi sacmaydi. Simdi iki secenek var. ya orochi de kanjuronun cizimi. Ya da orochi gercekten yasiyor ve kaidonun kafasini kestigi kanjuronun cizimiydi veya orochini meyve guxunden dolayi bir sekil kurtuldu.

Yukariya bir 6. Daha cikip 3e 3 ayrilabilirler belki. Ama kim cikar fikrim yok.
 
Luffy'nin şarkısı

Sil baştan tek yemek gerek bazen.
Kucakta kıpırdamaaaaak.
Sil baştan KK olmak gerek bazen.
10 dakka soluklanmak...

Reis yine coşuyor :gamyon:

Yüzsüzlüğü bakar mısın, adamı Kaido'nun ağzının içinden çıkardılar, oldu bu ağzından çıkardılar elemanı sonra kurduğu cümleye bak.

Biz ni chımıhnımhlar gırdok :oleyo2:
Yine yanlış yorumlar ve cahilane söylemler. Luffy'nin bu bölüm şarkısı budur
 
Yani cevabın bu mu? Neden luffy sevdiğin belli kusura bakma ama luffy düşük IQ lu karakter. Popüler olması bunu değiştirir mi? Basit bir örnek vereyim sana: bundan 400 yıl önce dünya yuvarlak desen asilirdin idam edilirdin. Yani çoğunluk sevmesi ve inanması onu doğru yapmaz ki bence yaşı küçük çocukların katıldığı bı ankettir ki luffy nin kitlesi zaten +13 dur. Klasik dragon ball esintisi kendine has olmayan bir karakter. G4 e geçmesi vites vites yükselmesi her kaybettiğinde daha güçlü gelmesi bana çok ama çok tanıdık geliyor.
Yani sen şunu anlamıyrosun karakter dediğin şey dövüşte veya IQ ile belli olan birşey değil luffy goku esintisi diyorsun ama goku fanlarının çoğu karakter karşılaştırmasında luffye oy atar ha kitlesi çocuk demişsin valla senin yaptığın kıyasa bakınca bile benden küçük olduğunu söyleyebilirim ki sen karakteri sadece zeka veya dövüşe göre belirliyorsun umarım bunu yapmaya devam etmezsin. Shonen serilerinde kaybettikten sonra güçlenme olayı zaten geneldir eğer beğenmiyorsan başka türlere yönel benden sana tavsiye çünkü bu animede hep olan bir olay sadece luffy üstünden de dönen birşey değil
 
Son düzenleme:
Bu kadar yüksektir bence.

Neden mi???




Mesela ben Naruto izledim One Piece izledim HxH izledim Bleach'in ilk 150 bölümü izleyip bıraktım, Code Geass izledim, FMA Death Note falan izledim. Berserk okudum. DB'ye de bulaştım. Arada birkaç tane daha vardır ama aklımda kalanlar bunlar.

Şimdi aslında bayağu bir şey izlemişim. Ama gene de o kadar fazla değil. Ana akım shounenlerden, kısa kaliteli serilerden izlemediğim dolu eser var.


Özetle herkes her animeyi izleyip kritiğini yapmıyor. Ama herkes de aynu şekilde aman hojo hojo no mo bilmmennemo eksik kaldı oy yok demiyor. Basıyor geçiyor. One Piece en popüler serilerden olduğundan Luffy'nin bilinmesi ve çok oy alması normal ama bu en iyisi olduğu anlamına da gelmez kanımca.


Haaaa Luffy'i severim ama destansı orijinallikte bir karakter olduğu düşüncesinde değilim.
En iyisi olduğu için atmadım bu anket sonuçlarını bu ankette 150 bin oy alan karakter ne boş karakterdir nede başka birşey öyle olsa bu oyu alamazdı. Ha destansı orijinallik aramıyorum zaten ama bu karakter diğer shonen serilerinden daha iyi bir ana karakter. Yani sonuç olarak 1000. Bölümdür en çok gördüğün karakter bazılarımız annesini babasını bu kadar görmüyor ama halen izleyen çok kişi var
 
Son düzenleme:
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık