Smoker değil miydi?Luffy'nin Garp'ı Lucci olmuştur artık bu bölüm itibariyle. Hayırlı uğurlu olsun.
Smoker değil miydi?Luffy'nin Garp'ı Lucci olmuştur artık bu bölüm itibariyle. Hayırlı uğurlu olsun.
Nasıl bir alaka kurdun bölümde Lucci mi var ?Luffy'nin Garp'ı Lucci olmuştur artık bu bölüm itibariyle. Hayırlı uğurlu olsun.
Smoker'un çapı yetmez.Smoker değil miydi?
Lucci YC3 bile etmeyecek bir herif.Bırak Luffy'nin Garp'ı olmayı Luffy için Roger'ın dövdüğü denizci olamaz.Luffy'nin Garp'ı Lucci olmuştur artık bu bölüm itibariyle. Hayırlı uğurlu olsun.
Yazıklar olsun...Smoker'un çapı yetmez.
CP0 Wano'da şuan.Nasıl bir alaka kurdun bölümde Lucci mi var ?
Adamın meyvesi çok kötüYazıklar olsun...
B. Haki ve K. Haki ile çok rahat Yonkou komutanı seviyesine çıkar rahatlıkla. Ayrıca janjanlı hakiyi de kullanabiliyor. Gayet de olabilir, bakalım. İkisi de yumruklarıyla dövüşen canavarlar sonuçta güzel bir vs olurdu.Lucci YC3 bile etmeyecek bir herif.Bırak Luffy'nin Garp'ı olmayı Luffy için Roger'ın dövdüğü denizci olamaz.
Janjanlı haki kullanmıyor diye biliyorum.Senin dediğin şey Rokuogan.B. Haki ve K. Haki ile çok rahat Yonkou komutanı seviyesine çıkar rahatlıkla. Ayrıca janjanlı hakiyi de kullanabiliyor. Gayet de olabilir, bakalım. İkisi de yumruklarıyla dövüşen canavarlar sonuçta güzel bir vs olurdu.
Rokuogan, Janjanlı haki ile aynı etkiyi gösteriyor gibi o yüzden dedim.Janjanlı haki kullanmıyor diye biliyorum.Senin dediğin şey Rokuogan.