Benzer bir etki gösteriyor ama aynı hasarı verebilir mi bilmiyoruz.Rokuogan, Janjanlı haki ile aynı etkiyi gösteriyor gibi o yüzden dedim.
Skypiea'da Mantra diyorlardı K. Hakiye belki CP arasında da Rokuogan diyorlardı diye düşünmüşümdür hep. Muhtemelen esinlendiği kısım oydu. Çünkü aynı etkiyi Kadın kılıklı Erkek de yapıyordu, Pacifista'ların komutanı gibi olan.Benzer bir etki gösteriyor ama aynı hasarı verebilir mi bilmiyoruz.
Sentomaru'dan bahsediyorsan wiki onun silahlanma hakisi kullandığını doğruladı.Skypiea'da Mantra diyorlardı K. Hakiye belki CP arasında da Rokuogan diyorlardı diye düşünmüşümdür hep. Muhtemelen esinlendiği kısım oydu. Çünkü aynı etkiyi Kadın kılıklı Erkek de yapıyordu, Pacifista'ların komutanı gibi olan.
İhanetler silsilesi ile Oden'in canını aldı. Yanına kalmaz.Orochi Kaido yu bizzat ağır yaralayacak olursa. Ufff
Forum karışır. Luffy & Orochi vs Kaido
Ben Wiki veya Kart'lara falan güvenmiyorum ve oraları kaynak olarak görmüyorum.Sentomaru'dan bahsediyorsan wiki onun silahlanma hakisi kullandığını doğruladı.
Orochi bir cikiyor ortaya 2 tane kafaOrochi vs Yamato olucak galiba. Oda zaten böyle bir meyvenin güçünü göstermeden harcamazdı.
2 kafa bekliyorumOrochi'nin kaç kafası vardı?