Zaten sana karşı çıkmadım ki. Yazdıklarını destekler anlamda yazdım aslında ama galiba üslubum biraz ofansif kaçtıee tamam işte aynı şeyleri söylüyoruz popüler olması bu listelerde yüksek olması çok doğal ama en iyisi değil tüm tarih anlamında
Zaten sana karşı çıkmadım ki. Yazdıklarını destekler anlamda yazdım aslında ama galiba üslubum biraz ofansif kaçtıee tamam işte aynı şeyleri söylüyoruz popüler olması bu listelerde yüksek olması çok doğal ama en iyisi değil tüm tarih anlamında
Cümleyi şöyle düzeltelim. Oden de korsanlık yaptı ve Kaido'ya yenildi. Yanındaki dokuz samurayıyla birlikte ama karşısında Kaido ve binlerce düşman vardı. Üstelik bir de Oden'i yenmek için Momonosuke ellerindeymiş gibi bir oyun çevirdiler.Kaido'nun Oden fantezisi olmasaydı bırak hasar vermeyi, dokunamazlardı bile.
Oden de korsanlık yaptı, ve Kaido'ya yenildi. Yanındaki dokuz kişiyle beraber.
Bu Kınlar kendi içlerinde en çok Kin'emon'a liderimizsin çekiyorlar demek ki 20 yıl ileriye gönderilmemiş olsa herhalde Ashura'dan güçlü olması da mümkündü.Güç olarak çöp değiller yoksa Ashura, Neko, Inu, Denjiro aşağı yukarı komutan eder.
Olabilir hepsi sağlam adam İleri silahlanma sahibi olmak baya iyi feat. Tabi Ashura, Odenle savaştırılıp, Kaido'nun kendi tarafına çekmesini istediği adam bence o cidden özel adam.Bu Kınlar kendi içlerinde en çok Kin'emon'a liderimizsin çekiyorlar demek ki 20 yıl ileriye gönderilmemiş olsa herhalde Ashura'dan güçlü olması da mümkündü.
Aynen Ashura, Oden'e bile uzun bir süre dayanabilmişti zayıf olması mümkün değil. Jack'a verdiği ayar çok iyiydi. "Senin gibi bir çöp beni yenemez" gibi bir şeyler söylemişti.Olabilir hepsi sağlam adam İleri silahlanma sahibi olmak baya iyi feat. Tabi Ashura, Odenle savaştırılıp, Kaido'nun kendi tarafına çekmesini istediği adam bence o cidden özel adam.
Samurayları hafife almaAynen Ashura, Oden'e bile uzun bir süre dayanabilmişti zayıf olması mümkün değil. Jack'a verdiği ayar çok iyiydi. "Senin gibi bir çöp beni yenemez" gibi bir şeyler söylemişti.
Halbuki ne hayal etmiştim Zoronun diz çökerek Odene Enmayı verişini ve Üste koca puntalarla Kralın Döndü yazmasını.Sırf manevi evladı Zoro'dan Enma'yı geri almamak için Oden'i diriltmedi...