Fikir kadını doğrusu. Lütfen. Ama öyle demiyorum. Ani refleksi ile Kaido'yu ölümden kurtarmıştır.Ha sen BM fikir adamıdır diyorsun yani
Fikir kadını doğrusu. Lütfen. Ama öyle demiyorum. Ani refleksi ile Kaido'yu ölümden kurtarmıştır.Ha sen BM fikir adamıdır diyorsun yani
Ashura öldü yani.Redon, Ashura Doji'nin kestiği zaman bombanın patlaması hakkında, Pedro'nun yaşadığı bomba patlamasında benzerlik olduğunu ima ediyor. Küçük bir ipucu niteliği taşıyabilir :/
Sonrasını söyleyemeceğini söylemiş. Ölüp/ölmediği tahmine kalıyor. Sadece o durumla alakalı bir benzerlik olduğunu ima ediyor.Ashura öldü yani.
En fazla ne olabilir ki? Denjiro, Ashura'yı yere yatırıp ''Ben 700 milyon ödüllük adamım.'' mı diyecek?Sonrasını söyleyemeceğini söylemiş. Sadece o durumla alakalı bir benzerlik olduğunu ima ediyor.
Pedro vaktinden erken patladıRedon, Ashura Doji'nin kestiği zaman bombanın patlaması hakkında, Pedro'nun yaşadığı bomba patlamasında benzerlik olduğunu ima ediyor. Küçük bir ipucu niteliği taşıyabilir :/
Yani cevabın bu mu? Neden luffy sevdiğin belli kusura bakma ama luffy düşük IQ lu karakter. Popüler olması bunu değiştirir mi? Basit bir örnek vereyim sana: bundan 400 yıl önce dünya yuvarlak desen asilirdin idam edilirdin. Yani çoğunluk sevmesi ve inanması onu doğru yapmaz ki bence yaşı küçük çocukların katıldığı bı ankettir ki luffy nin kitlesi zaten +13 dur. Klasik dragon ball esintisi kendine has olmayan bir karakter. G4 e geçmesi vites vites yükselmesi her kaybettiğinde daha güçlü gelmesi bana çok ama çok tanıdık geliyor.Uzun uzun yazmayacam bu yeterli bir cevap olur
Kınlardan birinin ölme ihtimali var o zaman.Redon, Ashura Doji'nin kestiği zaman bombanın patlaması hakkında, Pedro'nun yaşadığı bomba patlamasıyla bir benzerlik olduğunu ima ediyor. Küçük bir ipucu niteliği taşıyabilir :/