Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Boruto: Two Blue Vortex

Merhaba.Konu ile alakalı değil ama avatar gif'i hangi animeden.
Konu ile alakalı olarak Naruto'yu Naruto yapan Kurama idi. Kurama'nın yok olmasına üzüldüm açıkçası, Boruto serisini takip etmiyorum, arada bir mangasına bakıyorum o kadar, çizimler değişik geldi bana. Masaşi Kişimoto mu çiziyor şuan bilen var mı?
Masashi, seriye 53. bölümle beraber geri döndü. Çizimler İkemoto ve Kodachi yorumuydu. Çizeri kim diyorsan İkemoto. Önceden de vardı kendisi. Ama Masashi Kishimoto üslübu daha baskındı. Hem İkemoto, karakterlerini daha karizmatik ve ciddi çizer. Adamın üslubu öyle. O yüzden farklılıklar olması normal. "Nerden çıkardın ?" diye sorarsan, Samurai 8 mangasına da bakabilirsin.
Bu da başka bir örnek:

Resmimdeki anime ise "REDLİNE". Güzel animedir. Komiktir. Lakin hikaye için izleyeceksen pek eğlenemeyebilirsin.
 
Eline sağlık. Bilgilendirmelerin için teşekkür ederim. Bence Kişimoto daha güzel çiziyor, yada ben öyle alıştım. :) Gördüğüm kadarı ile Naruto Kuruma'yı kaybetti, Sasuke'de rinneganı kabetti. Sasuke'de şuan sadece EMS mi kaldı? Bilgin var mı o konuda. Son olarak da Sasuke'de susanoo duruyor mu? :)
Aslıda @Riful daha hakim olabilir. Boruto'daki bu değişiklikğin üzerine. Onu etiketleyip sorsan daha geniş cevaplar alırsın. Ve EMS duruyor. Onu hala kullanabilir.
 
Bu koji tam olarak kim
Bu konuda ne söylense çok büyük spoiler olur. Mangada tam olarak açıklandı.

Boruto mangasının ne zaman çevirisi olur ?
Genelde en geç üç güne çıkarıyorlar. Bugün yarın çıkar şurada Mangaship

Masaşi Kişimoto mu çiziyor şuan bilen var mı?
Kişimoto çizse çok daha güzel olurdu ama çizmez bu saaten sonra. Ancak zamanla İkemoto'nun çizimlerine etki etse iyi olacak. Kişimoto bambaşka çiziyordu. Adam duygu katıyordu.

Sasuke'de şuan sadece EMS mi kaldı? Bilgin var mı o konuda. Son olarak da Sasuke'de susanoo duruyor mu?
Sasuke'de ems var hala. Susanoo'yu ise ms açarak bir kez aktif ettin mi gözlerin olmasa bile kullanbilirsin. Madara iki gözünü de kaybetmişken kullanıyordu.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık