Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 782 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Açıkçası ben Luffynin Dofa tek atmasını istiyorum artık. Seri bitmeyecek yoksa daha amiral seviyesi yonkou seviyesi çok seviye var. Sonunu görmeden ölmek istemiyorum..

Narutoda 1 hafta eğitimle paini harcadı
hxh da 1 aylık eğitimle yer yerinde oynadı
One piece te 2 yıl eğitim aldılar birsey olsun beklıyorum acıkcası yoksa o sevıye bu sevıye dıye dıye ömürbitecek
 
Bizimkilerin muhtemel bir kaçırma yada başka bir olay sonrası CP0 yu takip etmeleri, Alabasta arc sonrası olan kurguyla paralellik arz ediyor bana göre.

Ayrıca bize önceden gösterilen bazı yeteneklerin adeta sınırsızcaymışçasına hemen herkese uygulanabileceğini düşünmek bir parça yanlış geldi.
 
Ortak k. bakma da sabo dofu fena harcar. Fuji ise pastırma yapar.
Sabo'nun kerameti ne ki, Fujitora onula oynadı diye başabaş dövüştüğünü falan mı sandın. Meyvesi olmasa doflamingo onunla maytap geçerdi:D Meyve aldığı için biraz şansı var, kuma gittiği için yerine geçirilmiş biri, şuan ace ile aynı seviyededir. Çünkü meyvesi çok yeni, haki yönünden kapatır o açığını;)
 
Fuji vs sabo'da maynarda dediklerine göre ikiside yaralanmış yani vs eşit gitmiş senin dediğin gibi bir şey olmamış. Sabo meyveyi yemese de dof'u alırdı.:good:
 
Sabo meyveyi almasa şöyle böyle olurdu diyorsunuz da kimse de çıkıp demiyor ki "Dof ve Fujitora da meyve kullanıcısı, onlar da bulundukları yerlere bu meyvelerle gelmiş." Ayrıca ortada bir vs yokken yok Dof Sabo'yu alır vs demek bana göre saçma. Bana göre de Sabo Dof'un içinden geçer.
 
La dof ne yapsın daha. Saboyu ne olarak görüyorsunuz anlamıyorum. Bu adamı meyvesiz Akainu falan alır mı diye düşünüyorum şu an :/
Aynı klasmanın adamları işte. Luffy direk yenseydi eyvallah Sabo güçlüdür derdimde. Şimdiki haliyle Dof=Marco=Sabodur bence.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık