Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Sakazuki, İmparator Yenebilir mi?

İndirebilir mi ?


  • Kullanılan toplam oy
    415
Teach'i indirebilirdi. Ama Teach'in şimdiki gücü meçhul. OP'da kısa zamanda güç dengeleri değişebiliyor ki 2 sene geçti.
BM uzun süren dövüşler de açlık krizine girme sıkıntısı var. Kolay kolay kimse yara veremez ama bu durum ona ciddi handikap veriyor. Hemen zayıflıyor falan. Böyle bir durumda Akainu alabilir. Normal şartlarda ise BM'den de güçsüzdür. Ama Oda'nın seriie ne yöne evrilteceğini bilmiyoruz. Luffy Akainu ile Teach'den sonra dövüşürse Akainu bize daha güçlü imajı verebilir vs.
 
Sakazuki'nin Teache karşı şansı 51'e 49
diğerlerine karşı 60'a 40.
Teachte aynı şekil. Şuanki 3 İmparator, Saka ve Tiçe bir tık üstün bence
 
Oda bu adamı ne kadar geç gösterirse o kadar değerlenecektir.
Seri sonu teach harici herkesi alır diyorum.
 

Üye silindi 6669

Bu arc'la birlikte seride tokatlanan İmparator sayısı: 3
Seride yenilen amiral sayısı: 1 ( Yenen kişi başka bi amiral).
Şimdilik 4 Yonko Saga'dayız. Kısacası bütün imparatorlar tokatlanacak. Bundan kaçış yok. Luffy Akainu vs zamanı Kk+ olur artık.
Albert Camus abimizin böyle bir sözü vardı
Mutlak özgürlük adaletle dalga geçer. Mutlak adalet özgürlüğü reddeder.
 
Şahsi görüşüm Kaido haricinde hepsini yener. Nerede nasıl gösterileceğine bağlı olarak bu ölçek bir alta inebilir veya bir üste çıkabilir. Kaybettiği kişi kim olursa olsun bacak kol koparır affetmez, orası ayrı bir nokta.
 
Doğru dürüst haki bile kullanamayacak yaşa gelmiş fosil WB'nin dayağını yedikten sonra pek Yonko indireceğini sanmıyorum.
Akainu absürt bir şekilde p. up almadıktan sonra tokat manyağı yaparlar bu adamı.

Hikayesel olarak da Yonko indirecek kadar güçlü olmasına gerek var mı bilemeyeceğim. Son savaşta arada harcanır bu adam.
 

Üye silindi 6669

Doğru dürüst haki bile kullanamayacak yaşa gelmiş fosil WB'nin dayağını yedikten sonra pek Yonko indireceğini sanmıyorum.
Wb'nin arkadan saldırdığı vakıt dışında Akainu'ya ve ya diğer amirallere dokunmuşluğu yok koskoca arc'da. Haki ile kendini savunmayan adama bunu yapmak zor olmamalı bence Korsanlar kralı bile iki çöpün mızrağı ile ölüyor. Jozu kurtarmasaydı Aokiji fişini çekiyordu Wb'nin. Kizaruya da arkadan saldırmışdı galiba.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık