Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Zaman Atlamasından Sonraki En Güçlü Süpernova Hangisidir?

2 yıl sonra en güçlü süpernova


  • Kullanılan toplam oy
    415
Bu ankette Eustass'ın bu kadar oy almasını sağlayacak hangi gelişme oldu ben mi birşey kaçırdım ? Shanks tekledi kolunu aldı , Kaido tekledi mapusa düştü. Öte yandan Law'a bakalım. 100 korsanın kalbini HQ'ya gönderdi , Schi oldu , Smoker'ı tekledi , Vergo'yu 2'ye böldü , Dof'u ölümün kıyısına getirdi , Hawkins'i parça parça etti. Buraya Dikkat ; Amiral Fujitora + Dof'a karşı 2vs1 attı. Adamda zaten D'nin iradesi var gerisini konuşmak bile manasız. Roronoa Zoro ana karakterlerden biri olduğu için onu bir kenara koyuyorum çünkü elbet daha güçlü olması lazım. Kalanların içersinde en büyük gelişim gösteren Net olarak Trafalgar D. Water Law.
Kidi gördüğümüz ilk arc Law gibi hasır şapkalar kadar fazla göremiyoruz. Dnin iradesi demişsin Jaguar Saul da bir D ben sana Fatihin hakisi kullananları sayayım istersen.
Vergo, Pica'nın golem formunu neyiyle yenebilir diye sorsan adamın öyle bir saldırısı, gücü yok ama Vergo>>Pica. İnsan hayret edemeden yapamıyor.
Lan 1000+ sayıdayızz artık 1000! ne Picası lannn. Law da Picayı terlemeden yener. Pica ney güçlü bir karakter mi ? Vergo dediğin herifi Smokerın yumrukları gıdıklayamıyor bile Picaya bambuyla bir koysa Taş maş kalmaz ortada One Piecete taş yığını mı övülür ? Git Zoro, Kaido kesti falan yaz şu Picayı sal artık Wanoda tekrar savaşmaya başladı arrtık Zoron. Sal şu yeni dünya Mr1'ın bile belki yarım atacağı çöp evladı çöp karakteri
 
Son düzenleme:
Big Mom Luffy'nin atağında çok daha fazla tepki verdi aklı gidiyordu kadının. Luffy'nin atağına fazla hasar bırakamadı diyen de sizssiniz. Boş yapmayın lütfen.
Luffy'i nerden olaya dahil ettin onu anlamadım.Luffy ile ilgili tek bir kelime yazdığımı göster kabul edeyim boş yaptığımı.Hem boş yapıp hem de boş yapmayın diyiyorsun.Çok ironik olmuş:good:
 
Sanji>Zoro, Zoronun Sanjiyi suitle kesmesi için Enmaya ömrünün yarısını vermesi lazım, ama genede dağ kadar Kaidoyu ıslalayan Zoro görünmez Sanjiyi bulamaz bile. Zoro Sanji nerdesin diye havaya iki kesik atar sonrada kafası bulutlardan gelen tekmeyi yer ölür.:good:
O zaman luffy de sanjiye zarar veremez :D Adam ciddi ciddi kaidoyu kesen adama sanjiyi kesemez diyor. Bas engeli geç tartışmaya değmiyorsun.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık