Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1004: Kibi Dango

Bölüm nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    291
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alpa'nın kurduğu konjektür yanlış demek istiyorum. Yorumları oku öyle cevapla. Şaşılacak bir şey olduğuna hiç değinmedim.



Sen Enma ile geçmiştir diyorsun. Ben de Luffy içten patlama olmadan önce Kınların gerisinde miydi diyorum?

Peki Kınların zarar verirken neden Kaido'nun psikolojik durumunu es geçiyorsun? Yoksa yumrukla zarar vermek daha zor demeye getirmek mi isteniliyor burada. Mangada geçmemesine rağmen kılıçla hasar vermek daha kolay bu bariz yazdın. :/
Ben de sana kılıçlar ile yumruklarını aynı oranda avantaja sahip olmadığını o yüzden o iki tarafı kıyaslayamayacağımızı söyledim. Kid yumruk ile hasar almasına şaşırıyordu.

Su an için o tarz bir psikolojik durum mu etkili oldu belli değil. Öyle bir şey netleşir ise ona göre yorum yapılır.

Su an için kılıç ekibinden Kınlar Enmasız az çok hasar verebildiğini görmüşken Zoro'da bu olayın Enma üzerinden döndüğünü gördüğümüz için bu söyleniyor.

Enma'ya bas baya şu an için Zoro'dan bile daha fazla vurgu var. Bunlar şu an aşikar iken neyden bahsediyonuz?
 
Hee öyle demedi ama. :D Kılıçla hasar vermesi daha avantajlı dendi ya. :D
Kılıçlar değil bence olay öyle olsa Killer içten vurgulu saldırı yapmaz dümdüz çizik atmaya çalışırdı adam ilizyonlu saldırılar ile içten yok etmeye çalışıyor hatta o haki türünü Luffy kullandıktan sonra aha bir şansımız daha var diyor adama şu haki türü hariç bir şey işlemiyor gibi. Burada ana konu saldırı gücü olarak ne kadar büyüklük fazladır o tartışılır saldırı gücü yüksektir ama hakisi yoksa pekte bir şey ifade etmiyor olabilir.
 
Sen çıkarıyorsun. dasdas Big Mom da Kaido'nun kesilmesine şaşırıyor ya, kılıçlar daha avantajlı olsa neden kesilmesine şaşırsın kadın? Kid şaşırdı örneğine cevap olur bu.
Big Mom kesilebilir olduğunu düşünmese önceki atak için uyarmazdı. Yine de kesildiğini görünce şaşırıyor. Karşıdakilerden her halükarda beklemiyor.

Luffy'nin Gatling saldırısını gördüğünde de aklını kaybediyordu. Öyle şaşırmak üzerinden açıklanmaz.

Fiziksel yumruk ile felan Kaido'ya hasar verileceği düşünülmüyor işte. Kid'in şaşırması o yüzden. Şaşırmasından da gitmiyoruz. İfadeleri burada önemli. ZEae almasına şaşırıp bir şey demese başka ama özellikle fiziksel yumruk gibi bir darbenin zarar vermesini beklemiyor adam.

Bir şeye cevap olduğu da yok. Görmezden gelmeyi bırak bence.
 
Big Mom kesilebilir evini düşünmese önceki atak için uyarmazdı. Yine de kesildiğini görünce şaşırıyor. Karşıdakilerden her halükarda beklemiyor.

Luffy'nin Gatling saldırısını gördüğünde aklını kaybediyordu. Öyle şaşırmak üzerinden açıklanmaz.

Fiziksel yumruk ile felan Kaido'ya hasar verileceği düşünülmüyor işte. Kid'in şaşırması o yüzden.

Bir şeye cevap olduğu da yok. Görmezden gelmeyi bırak bence.
Bir saldırı şaşırma ile açıklanıyor diğeri şaşırma ile açıklanamıyor, anladım.

Bak Izo kurşunla hasar verdi. Sence kurşun daha mı avantajlıdır yumruktan? dsadas

 
King gerçekten merhametli bir adammış. Düşünsene karşında Nami ve Franky'den hasar yiyecek tipler gelip sana "Biz senden emir almayız, senin yerinde gözümüz var diyor.
King normalde aşağıdaki gibi yapmalıydı:









Sanji hakkındaki yorumum da aşağıda.
"10. Kişi Hiyori, Queen Maria'dan önce onu bulacak, Sanji de hem kınları hem de Hiyori'yi kurtaracak, hatırlarsanız Queen Hiyoriyi seviyordu, Sanji de zaten hasta ona. " böyle tahmin etmiştim @Cavitq11 ile konuşurken

Hiyori olmadı Toki oldu o da annesi sonuçta. xd

Sanji'nin buradan kendi başına kurtulamayacağı aşikar. İki yıl öncesinde de kurtulamıyordu zaten bir kadının elinden. (Kalifa) Forumda bazı üyeler o zaman Nami kurtarmıştı şimdi Robin olacak diyorlar ki bağlıyken Sanji'nin dikkatini çeken muhtemelen Robin.


Queen, Hiyori, Sanji, Drake. Hepsi bir şekilde birbirine bağlı. Burada asıl mesele Drake ne kadar olaya müdahil olacak. Herkes tayfanın geri planda kalmasından şikayetçi olsa da görüldüğü üzere bütün flying six üyeleri ile bizimkiler uğraşıyor. Luffy dışındaki kaptanların ve samurayların (Kızıl kınlar hariç) hiç güçlü bir elemanı yok sanki. Anca nicelik olarak oradalar.


Benim görüşümü forumu düzenli takip eden herkes bilir zaten. Queen>>>Sanji. Ama Franky'nin Sasaki'ye tam anlamıyla ayarı vermesi. Nami'nin yanında Zeus dahi yokken Ulti'nin canını yakabilmesi Drake'in sandğımdan daha az müdahil olacağını düşündürmeye başladı bana. Yine de Sanji tek başına yetemeyecektir. Queen'in Drake nefreti ve Sanji vs Drake boşuna gösterilmedi.

Toki olsun Hiyori olsun oraya gidecek kişi Sanji gibi. Belki Hawkins. O da şu an pasif durduğu için. Sanji kınları kurtarır. O sırada belki Hiyori de oraya gelir. Toki'nin orada olması Hiyori'nin olmayacağı anlamına gelmez çünkü ancak savaşın sonundaki partide ortaya çıkacak kadar önemsiz bir karakter değil. Queen, Toki, Robin, Sanji, Hiyori, Black Maria ve kınlar bir araya gelecek. Drake sonra müdahil olacak.

-Sanji Kiku'nun trap olduğunu öğrenip şok olacak. Mangaka bu fırsatı kaçırır mı sandınız?
-Sanji, Drake ve Queen arasında yine Vinsmoke muhabbeti dönecek. Sanji bana öyle demeyin diyecek. İşte tam bu noktaya suiti giymese bari. Çünkü suit giyince neden kara bacak demiyorlar bana demesi de havada kalıyor. Sen kaç yıllık Black Stealth'ı giyersen sana neden germa demesinler?
-Drake denizci olduğunu filan açıklar, Queen şerefsiz demeye devam eder.
-Hiyori Queen ve Sanji arasında mesele olur. Hİyori sen "Zoro-san'ın arkadaşı mısın?" der bu da Sanji'ye büyük bir darbe olur. xd
-Queen ile Judge eski tanıdıktır. Hatta Queen'in kolu ve tüm vücudu Judge'ın ve daha büyük ihtimalle Vegapunk'ın eseridir. Ama Judge'ın Vegapunk ile takıldığı dönemlerden kalma bir mazileri olduğu kesin gibi.
 
Bir saldırı şaşırma ile açıklanıyor diğeri şaşırma ile açıklanamıyor, anladım.

Bak Izo kurşunla hasar verdi. Sence kurşun daha mı avantajlıdır yumruktan? dsadas

Lafı anlamamazlıktan geliyon herhalde. Özellikle yumrukların Kaido'ya zarar verilmesi üzerine Kid yorum atıyor. Kimin darbeso olduğuna değil doğrudan fiziksel bir yumruk darbesi nasıl zarar verdi diye şaşırıyor adam. Sabahtan beri diyalogtan bahsediyorum hala olayı yüz ifadesine çekiyon.
 
Kınlar birkaç şekil şukul yaptı diye güç konusunda Zoro ve Luffy ile kıyaslamayın yahu. Doğru dürüst hasar bile bırakamadılar Kaido'da. Oda direkt tek attırmaktansa biraz şov yapmalarını istedi çok derinlik aramaya gerek yok bu mevzuda.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 47)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık