Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Sanji

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 315 84.9%
  • Sevmem

    Kullanılan: 56 15.1%

  • Kullanılan toplam oy
    371
Oda yine bildiğimiz gibi, dümdüz bir adam. Bence ölüm koyması ergenlerin daha çok hoşuna giderdi gerçi. Sanji'nin bacak kıllarını çizmeye devam etmesi konusunda ise kendisini destekliyorum. Oden, Ray, Shanks, Sanji gibi adam gibi adamlardan eksik etmiyor onu.
Oda'nın kızları vardı onlara üzüldüm ben. Siz erkeksiniz diye Kaido gibi dövüyordur. Birisi Sanji gibi tekme atınca, Zoro olacaksın diye dövüyordur da... :/ dsadsa
 
@İtachi_27 Dostum açık konuşayım Sanji animede amiral indirse kale almam. İyi veya kötü mangada olmayan herhangi bir sahneyi umursamaya gerek yok. İzleyip vakit dahi kaybetme hatta. Doğrusuyla yanlışıyla ne varsa mangadaki kadarıyla değerlendireceğiz işte.
Wano'nun ortasından itibaren takip etmeye başladım mangayı bakalım nasıl ilerleyecek. Yine de ben Sanji'yi bu kadar gömmeyi gerektirecek bir şeye henüz denk gelmedim.
 
Oda Sanji konusunda başından beri tutarlıydı hep, öyle karakteri felan yerin dibine sokmuyor bence. Sadece zaman atlamasından sonra abarttı bazı şeyleri. Bu abarttığı şeyler zaten karakterin yapısında vardı. Sapıklığıyla ve dövüş ortasında sigara yakışıyla sevdik bu yakışıklı çocuğu :)
 
Son düzenleme:
"10. Kişi Hiyori, Queen Maria'dan önce onu bulacak, Sanji de hem kınları hem de Hiyori'yi kurtaracak, hatırlarsanız Queen Hiyoriyi seviyordu, Sanji de zaten hasta ona. " böyle tahmin etmiştim @Cavitq11 ile konuşurken

Hiyori olmadı Toki oldu o da annesi sonuçta. xd

Sanji'nin buradan kendi başına kurtulamayacağı aşikar. İki yıl öncesinde de kurtulamıyordu zaten bir kadının elinden. (Kalifa) Forumda bazı üyeler o zaman Nami kurtarmıştı şimdi Robin olacak diyorlar ki bağlıyken Sanji'nin dikkatini çeken muhtemelen Robin.


Queen, Hiyori, Sanji, Drake. Hepsi bir şekilde birbirine bağlı. Burada asıl mesele Drake ne kadar olaya müdahil olacak. Herkes tayfanın geri planda kalmasından şikayetçi olsa da görüldüğü üzere bütün flying six üyeleri ile bizimkiler uğraşıyor. Luffy dışındaki kaptanların ve samurayların (Kızıl kınlar hariç) hiç güçlü bir elemanı yok sanki. Anca nicelik olarak oradalar.


Benim görüşümü forumu düzenli takip eden herkes bilir zaten. Queen>>>Sanji. Ama Franky'nin Sasaki'ye tam anlamıyla ayarı vermesi. Nami'nin yanında Zeus dahi yokken Ulti'nin canını yakabilmesi Drake'in sandğımdan daha az müdahil olacağını düşündürmeye başladı bana. Yine de Sanji tek başına yetemeyecektir. Queen'in Drake nefreti ve Sanji vs Drake boşuna gösterilmedi.

Toki olsun Hiyori olsun oraya gidecek kişi Sanji gibi. Belki Hawkins. O da şu an pasif durduğu için. Sanji kınları kurtarır. O sırada belki Hiyori de oraya gelir. Toki'nin orada olması Hiyori'nin olmayacağı anlamına gelmez çünkü ancak savaşın sonundaki partide ortaya çıkacak kadar önemsiz bir karakter değil. Queen, Toki, Robin, Sanji, Hiyori, Black Maria ve kınlar bir araya gelecek. Drake sonra müdahil olacak.

-Sanji Kiku'nun trap olduğunu öğrenip şok olacak. Mangaka bu fırsatı kaçırır mı sandınız?
-Sanji, Drake ve Queen arasında yine Vinsmoke muhabbeti dönecek. Sanji bana öyle demeyin diyecek. İşte tam bu noktaya suiti giymese bari. Çünkü suit giyince neden kara bacak demiyorlar bana demesi de havada kalıyor. Sen kaç yıllık Black Stealth'ı giyersen sana neden germa demesinler?
-Drake denizci olduğunu filan açıklar, Queen şerefsiz demeye devam eder.
-Hiyori Queen ve Sanji arasında mesele olur. Hİyori sen "Zoro-san'ın arkadaşı mısın?" der bu da Sanji'ye büyük bir darbe olur. xd
-Queen ile Judge eski tanıdıktır. Hatta Queen'in kolu ve tüm vücudu Judge'ın ve daha büyük ihtimalle Vegapunk'ın eseridir. Ama Judge'ın Vegapunk ile takıldığı dönemlerden kalma bir mazileri olduğu kesin gibi.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 8)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık