Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1004 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yani tahmin tabiki de illa olacak diye birşey yok.İlla olmayacak diyede birşey yok.Biz okuyuculara fikir veririz,çıkarımda bulunmalarını sağlarız.

Zaten güzellik burada değil mi?

İnsanlar tahmin edip hayal kuracak ki seriye olan bağlılıkları artsın.

Çıkarsa hatırlatırım yalnız.


Şahitsiniz KORSANFAN!!!
Böyle bir şeyin olması, Roger ve Beyazbıyık'ın karı koca olması ile eşdeğer benim gözümde.

Tahmin etmek ve saçmalamak arasında çok ince bir çizgi var, bazen o çizginin yeri şaşıyor, yapacak bir şey yok. Bu arada dediğin şey bana göre saçma, ama sen buna gönülden inanıyorsan bir şey diyemem.

Çıkmayacağı için, bana bir şey hatırlatman gerekmeyecek, merak etme.
 
Hevesim kursağımda kaldı. Çatıda kıyım denince sevinmiştim.

Yani neden Tama ile bağlıyorsun ki ne güzel Doflamingo diye adam yaratmışsın, hinlik yapmadan kimseye köpeklik yapmaz o. İstediğin dezavantajı onun üzerinden yaratıver, dango ile uğraşana kadar çok mu zor?
 
Geçen gün de demiştim Robin o duruma düşmez diye. Sanji de öyle demiş ama Sanji'nin hatasını Robin'in çocukluktan gelen alışkanlığı ya da daha doğrusu zekiliği mi telafi edecek.
Eğer böyle olursa iddiamı arttırıyorum , Sanji Queen'i değil King'i dövmeli kendini affettirmesi için.
Sanji, King ve Queen’i 1v2 alsa bile artik kendini affettiremez. Ey Luffy, Nami’ye aylik 100 akce ver yemekleri o yapsin. Sanji’ye tayfada yer yok!
 
Luffy arkadaşını kurtarıyordu. Tayfa çocukça bir oyunun içinde değil herkes yaptıklarının ciddiyetinin farkında. Robin için WG ye savaş açmış adamlar bunlar.

Ama bir zaafı var diye sonuna kadar kendini sömürten ve bu durumda tayfa üyesini tehlikeye çekenle bu durum nasıl bir olabilir. Nami, Usopp, Brook, Franky, Sanji bu isimlerin her biri ile dost olabilmek için tayfa tehlikeli duruma girdi. Ama şimdiye kadar hangi yaptıkları işlerde birbirlerinin tehlike pozisyona düşmelerine sebep oldular?
Olmedikleri için bu kadar rahatlar zaten.Başkası yapınca yedi soyuna kadar kökünü kuruturlar.Yaptıklarının karşılığı olmayacak.Sanjiye laf atman da boş.Yine kimseye bir şey olmayacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık