Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 6669

Kedilerle alakalı kişiler genelde hain çıkmış seride. Who's who'nun da hain çıkma ihtimali var Boa Huang'la birlikte cp0'dan olabilir. Vücudundakı göz Boa'nın adamlarındakına benziyor ve Boa'nın adamlarından birisi cp0'ın yanında.
Cp0dan olduğunu düşünmemin bir diğer sebebiyse seksi fileli çoraplar.
Kediyle alakalı diğer isimlere bakalım: Lucci( kedi meyvesi: leopar model, Marangoz ihanet), Kuma( kedi patileri, Devrimci ajanı çıktı) Kuro( tayfasındakı kedi adamlar ve tayfasın adı, Hizmetçi numarası) Nami( arlong park, lakabı kedi hırsız) ve geriye sadcee who kalıyor.
 
Moderatör tarafında düzenlendi:
YC2 ile YC3 arasında pek güç farkının olduğunu sanmıyorum ben. YC1 direk özel ayrılıyor bunlardan. Marco ve Katakuri'de gördük. Bir tek yıkımcılar bu durumu bozuyor King ve Queen birbirlerine yakın oldukları için.
Üçüncü komutandan sonrası zaten önemsiz. Veteran Seviyesi diye adlandırılıyor onlar.
Jozu, Vistayı üzer
 
Naminim hain çıkma ihtimali var. Kedilerle alakalı kişiler genelde hain çıkmış seride. Who's who'nun da hain çıkma ihtimali var Boa Huang'la birlikte cp0'dan olabilir. Vücudundakı göz Boa'nın adamlarındakına benziyor ve Boa'nın adamlarından birisi cp0'ın yanında.
Cp0dan olduğunu düşünmemin bir diğer sebebiyse seksi fileli çoraplar.
Kediyle alakalı diğer isimlere bakalım: Lucci( kedi meyvesi: leopar model, Marangoz ihanet), Kuma( kedi patileri, Devrimci ajanı çıktı) Kuro( tayfasındakı kedi adamlar ve tayfasın adı, Hizmetçi numarası) Tahmini Who is who ve Potansiyel Nami. Naminin lakabı ise kedi hırsız.
Fileli çoraptan hain bulma :D
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 20)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık