Smoothie'ye Yc2 diyorlar ama.nE Yc1 olmadan Doffa üstünlük sağlayamaz mı gözlerim mi beni yanıltıyor yoksa cidden böyle bir cümle mi kurdun ? Doff ile Katakuri arasında inanılmaz bir lig farkı var Doflamingo'nun Yc2 etmesi imkansız.
Smoothie'ye Yc2 diyorlar ama.nE Yc1 olmadan Doffa üstünlük sağlayamaz mı gözlerim mi beni yanıltıyor yoksa cidden böyle bir cümle mi kurdun ? Doff ile Katakuri arasında inanılmaz bir lig farkı var Doflamingo'nun Yc2 etmesi imkansız.
Yok öyle bir fark.nE Yc1 olmadan Doffa üstünlük sağlayamaz mı gözlerim mi beni yanıltıyor yoksa cidden böyle bir cümle mi kurdun ? Doff ile Katakuri arasında inanılmaz bir lig farkı var Doflamingo'nun Yc2 etmesi imkansız.
Smoothie bu arc hiçbir halt yemezse Cracker > Smoothie kesinleşir benim için. Reiju'ya baş belası kadın diyen birisi sonuçtaSmoothie'ye Yc2 diyorlar ama.
Kata 2 Doffu aynı anda alır.Yok öyle bir fark.
Yc2-Yc3 zaten fan terimleri. Yonko'nun en güçlü adamı zaten kendini belli ediyor onun dışındakileri nereye koyarsan koy.Smoothie bu arc hiçbir halt yemezse Cracker > Smoothie kesinleşir benim için. Reiju'ya baş belası kadın diyen birisi sonuçta
Onu zehir yeteneği yüzünden diyordu. Bu konuda hakli da Luffy'i komalık eden zehri yeyip, içiyordu kadın.Smoothie bu arc hiçbir halt yemezse Cracker > Smoothie kesinleşir benim için. Reiju'ya baş belası kadın diyen birisi sonuçta
Bence fan terimleri değil. Oda imparator tayfalarına her zaman üç tane güçlü adam tasarlıyor baya net ön plana çıkıyor bu üçlü.Yc2-Yc3 zaten fan terimleri. Yonko'nun en güçlü adamı zaten kendini belli ediyor onun dışındakileri nereye koyarsan koy.
İyi de Reiju'nun zehrinden çok kısa bir süre maruz kaldıktan sonra kurtulabilecek bir gücü var. Ona rağmen aradan çıkaramadı. Demekki Magellan Venom Demon açsa direkt kariyeri biter.Onu zehir yeteneği yüzünden diyordu. Bu konuda hakli da Luffy'i komalık eden zehri yeyip, içiyordu kadın.
Zehirden zaten yeteneği sayesinde hemen kurtuldu. Onlar da savaşmaya değil kaçmaya odakliydi o noktada. O yüzden vs olarak değerlendirmiyorum onlarin olayini. Çünkü 1v1 de paketler Reiju'yu rahat yeteneğiyle ct liyor zaten.İyi de Reiju'nun zehrinden çok kısa bir süre maruz kaldıktan sonra kurtulabilecek bir gücü var. Ona rağmen aradan çıkaramadı. Demekki Magellan Venom Demon açsa direkt kariyeri biter.
YC2 ile YC3 arasında pek güç farkının olduğunu sanmıyorum ben. YC1 direk özel ayrılıyor bunlardan. Marco ve Katakuri'de gördük. Bir tek yıkımcılar bu durumu bozuyor King ve Queen birbirlerine yakın oldukları için.Bence fan terimleri değil. Oda imparator tayfalarına her zaman üç tane güçlü adam tasarlıyor baya net ön plana çıkıyor bu üçlü.
Marco, Jozu, Vista
Katakuri, Smoothie, Cracker
Beckman, Roo, Yasopp
King, Queen, Jack
Kimse Mihawk'ı geçemez.Mihawk nefretini geçer mi Yamato nefretin ?
Birbirlerini göreceklerini bile sanmıyorum.Roronoa fanı olursa işler değişir yani? ?