Kılıç Timi'nin, Cp0 ismini duyunca verdiği tepki yeterli
Bu tepkide ne var ki ?
Kılıç Timi'nin, Cp0 ismini duyunca verdiği tepki yeterli
Bu Konuda düşünmek bile istemiyorum
Ne zamandır kullanmıyordum ama bunu hak ettin.Bu Konuda düşünmek bile istemiyorum
Nefret ediyorlar.Adamlar kutsalların Cp0 gibiler üstünden çevirdiği dolaplar yüzünden Sword oluşumunu kurmuşlar zaten.Herşey normal olsa denizci olmaya devam eder teşkilatlanmazlardı.
Nefret ediyorlar.Adamlar kutsalların Cp0 gibiler üstünden çevirdiği dolaplar yüzünden Sword oluşumunu kurmuşlar zaten.Herşey normal olsa denizci olmaya devam eder teşkilatlanmazlardı.
Hmm... Drake neden daha erken davranıp hükümet ajanlarını açık etmedi acaba ?Nefret ediyorlar.Adamlar kutsalların Cp0 gibiler üstünden çevirdiği dolaplar yüzünden Sword oluşumunu kurmuşlar zaten.Herşey normal olsa denizci olmaya devam eder teşkilatlanmazlardı.
Who hükümet ajanı mı sanmıyorum.Kendini ele vermemesi de lazım.Stussy koca ana partisinde ajandı öyle birini yakalasa koca anaya ihbar edebilirdi mesela güven kazanmak için.En fazla bu tarz birşey olur.Hmm... Drake neden daha erken davranıp hükümet ajanlarını açık etmedi acaba ?
Düşündüm düşündüm hangi anlamda olduğunu bulamadım. Güç desem değil, güzellik desem değil, boy desem değil... pone okuma becerisi mi?