Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1003: Go Tahtasına Yansıyan Gece

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    275
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Zoro'Ya artık Zoro demeyiniz.Zoro artık ejderha kesen BM'yi altına sıçırtan,Oden'A Luffy'e açmadığı hybrid formu Kaido'Ya açtıran kılıç ustalarının bayrak tutanı önde gideni yonko katili falan ne derseniz deyin.
Yahu yazınca Zoro haterı oluyoruz ama bölümde öyle bir şey yok yahu. Zoro yüzünden açmıyor hibrit formu.:D Açıyor sadece.

@RedTeroR

Sen ne diyorsun? :D Zoro yüzünden mi açtı hibriti?
 
Kaido Luffyi ağzına alarak neyi hedefliyor? Yeseydi de çift meyveden düşeydi :artiz:
Meyve kullanıcısını yiyip onun gücünü alma diye bir şey olur mu ki? Linlinin olayı farklı onunki ruh meyvesi diye iş farklıdır bence meyvenin uyanışı olabilir hatta bence big momla carmelin ruhları füzyon olmuş bile olabilir
 
Çok garip bir rüya gördüm, kaido aslında BM'nin yarattığı bir varlıkmış (yada BM'nin kendisi gibi bir şey, ruhunun diğer parçası gibi zaten meyvesi de onu yapmıyor mu neyse )... BM'nin ruh verdiğini düşününce bu düşünce mantıklı gelmeye başladı :D O değil de BM hiç bir şey yapmıyor buluttan seyrediyor olayları. Arada çıkıp bir hiç dek getiremediği kılıcı ile saldırı filan yapıyor.
 
Law, Linlin'e counter şok mu uyguladı? Beşli içinde Linlin'e yapılan ilk saldırıydı sanırım. Sonunda cüret edebilen biri.
Sonrasında bağırtı kimden geldi ama anlamadım. Linlin'in suratı çarpıktı ama sanmıyorum canının yanmasını.
 
Oha lan ben çok aşırı nadir rüya görürüm gördüğüm rüyalarda genelde şu olaya benzer olur;
Arkadaşlarımla Beyblade oynayacakken bulaşık makinasının altına kaçmıştı, ben hariç herkes oynadı ben de gün boyunca Beyblade'imi oradan almaya çalışmıştım. Oyanayamadım çok da üzülmüştüm. O gün sonunda rüyamda birlikte oynayamadığım arkadaşlarımla Beyblade oynuyordum.

Bugün de çok garip bir şekilde Kid'i gördüm. Manga panellerinde Hybrid Kaido'yu durduruyordu. Uyanınca çok şaşırdım :d böyle bir rüya görmem ilginç
 
Oda'nın ana karakterin her dövüşünde ara olması taktiğini yeniden kullanması bölümünen büyük eksisi.Onun dışında bölümü genel olarak beğendim.Özellikle ikili sayfalarda dövüşü güzel yansıtmış.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık