Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1002: İmparatorlar, Yeni Nesil'e Karşı

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    384
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bak ne güzel demişsin bu bir manga ve ben sadece keyfini çıkaran biriyim. Eleştirilecek şeyler tabi var ama benim kastettiğim şey senin bahsettiklerin değil.
Bu bölümde Law'a demediği laf kalmayanlar var mesela. Ben sadece güldüm ve geçtim. Çünkü manga her zaman böyle ve hemen hemen her bölümde ciddiyetsizlik var.
Geçiyorum Kid, adam devasa bir ejderhayı yere gömüyor. Ama herkes bundan bir şey olmaz, etkisiz boş karakter.
Her zaman böyle şeyler var. Bunlar mantıklı düşünceler değil, sadece taraftarlık(fan), tatminsizlik veya her ne dersen. O kadar fazla okudum ki sıkıldım artık. Zoro ile ilgili özel bir bağım falan olduğundan değil yani Sanji' ye söylenenleri de samimiyetsiz buluyorum.
Fan ve hater gibi kavramlar oldum olası var olmuştur. Bu kavramları yıkabilmenin bir yolu yok maalesef.
 
Zoro’nun power-up alması çok güzel ama herşeyin enma’ya yüklenmesi bana çok saçma geliyor. Umarım enma kırılır veya bir şekilde devre dışı kalırda kuinadan aldığı kılıç ile tüm işlerini halleder, çünkü asıl irade,istek,verilen söz, hepsi kuinaya verilen söz ile başladı ve o söz sayesinde zoro buralara kadar geldi, herşeyi de bu kılıç ile halledilmesi gerek. Bu benim düşüncem.
Ayrıca bir kılıç ustası olarak, ateş kesme stilini kolayca kapma olayını power-up olarak görmek bende çok saçma, gördü ve kopyaladı eğitim falan da almadı luffy gibi. ADAM herşeyi kendi isteği çalışması sonucu elde etti. Umarım enma’yı kaybeder ve herşeyi kuinanın kılıçı ile halleder. Asıl o zaman sözünü tutmuş olur. Naçizane benim düşüncelerim.
 
Bölüm yorumlaması için;

Luffy saldırı anlamında gerçekten iyi ilerleme kaydetti, kaidonun saldırısınıda atlattı. Ama kaidonun defansını ve saldırı gücünü görünce bizim elemanın daha gelişmesi lazım. Umarım şu g4 süre muhabbeti biter. seri 5 yıla bitecekse bu çocuğun daha fazla power up alması lazım. Luffy aslansın sen adamın dibisin Zoronun gelişimini görünce nasılda seviniyor tam bir Alfasın koçum benim,

Zoro aslanım benim be, yiğidim kaidonun saldırıyı durdurunca o nasıl bir bakıştır öyle.. Heybetini gizli tut yiğidim yürüyüşün ejderhayı korkutuyor. Saldırıyı ıskalaman iyi olmasada, enma üzerinde hakimiyetini kat be kat artıracağına inancım tam aslanım. Enma konusuna gelince bence fazla abartılıyor. Enma bence enzim görevi görerek Zoronun aktivasyon enerjisini düşürüyor sadece, Zoro bu enma kullanımı konusunda gerekli haki kondisyonuna sahip olduğunda efsane işler yapacaktır. O yıldırımda bişey yapmaz bizim aslanımıza kalkar hemen.

Law seni severim, delikanlı adamsın sözünde duran birisin, ama böyle üff snn be slk gibi ergen kız triplerine girme koçum benim yapman gerekeni yap.

Killer milleti gaza getirmiş, ancak hareketi ilüzyondan ibaret kaidoyu gıdıklamamıştır bile, ama kaptanından iyi iş yapıyor.

Kid ise one piece aleminin en büyük balonu, şurda onun yerine marco olaydı vah ki ne vah.. Franky bile daha iyi iş yapardı bu etkisiz elemandan. Çöp demek bile çöpe hakaret, ne vasıfsız bişeysin sen ya. Yanında yıldırım sırıtınca hemen bi yusuf yusuf nerede la senin o atarların anca laftasın.

Sanji ASLANIM Gönlüm hep seni arıyor NEREDESİN SEN????? Çık gel şu kid çöpüne nasıl adam dövülür göster. Ben anlamıyorum bu Oda ne yapmak istiyor, Sanji sıradan bi karakter değil adam serinin başında tanıtılmış tayfanın top 5 üyesinden biri. Oda salak diyecem böyle bir eser ortaya koyan kişi salak olamaz. Biri bu adama sanji kılığına girip bişey mi yaptı psikolojosinimi bozdu, ciddi ciddi bundan şüpheleniyorum artık.

Genel olarak ise,

Bazı üyelerin saçma sapan mesajları insanları forumdan soğutuyor, özellikle 4-5 kişi var böyle, tamam arkadaşım görüşünü yaz söyle ama bunda ısrarcı olma insana empoze etmeye kalkma ayıptır ya. Saçma sapan triplere girmişler hayal dünyasından çıkın. Forumun seviyesini düşürmeyin bence.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık