Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1002: İmparatorlar, Yeni Nesil'e Karşı

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    384
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dövüş ağırlıklı bölümler pek ilgimi çekmese de bu bölüm hoştu. Son birkaç bölümdür Kaido'daki lakayıt tavra anlam veremiyorum darbe aldıkça sadece şaşırıyor. Tamam yeni jenerasyonun güçlendiğini görüyoruz ama bunu yaparken imparatorları bu kadar işlevsiz göstermeye gerek var mıydı emin değilim, BM olmasa karşı atak göremeyeceğiz.

Beni en çok Killer şaşırttı açıkçası geçtiğimiz bölümlerde çatıda ne işi var diye sorguluyordum ama kabul etmek gerek önyargılı bakmışım. Zoro'ya gelirsek; yeni kılıcı ile uyumu, kör kütük saldırı yapmak yerine duruma göre kaptanını koruması, çatıdakiler içinde odağını en yüksekte tutan kişi olması..... İtiraf edeyim bunca yıldan sonra tekrar içimdeki Zoro fangirlü uyandı asdgajdg

Son olarak yorumların genelinde Kid'in çatıdaki konumu ve saldırısı eleştirilmiş ancak bunu biraz yersiz buluyorum. Geçen bölümde de Law Kaido'ya "seni içten yok edeceğim" dedikten sonra kaya mı fırlattı diye acımasızca eleştirilmişti ancak gördük ki devam saldırısı olarak Gamma Knife saklıyormuş. Düşününce bizim bildiklerimizi Kid de biliyor sonuçta dalga geçer gibi boş saldırı yapacak değil, ileri bölümlerde saldırısının etkisini/devamını göreceğimize inanıyorum.
 
Zoro bu bölümde çok iyiydi. Kaido'nun görünmez rüzgar bıçağını çok rahat karşılamış; önce gözlem hakisi ile fark ediyor, ardından sertleştirme kullanıp kılıç tekniğiyle zahmetsiz bir şekilde saptırıyor, zamanında Mihawk'ın mermiyi saptırdığı ve Zoro'nun övdüğü gibi tabi bunu Kaido'ya karşı yapıyor.
Zoro'nun ateşi kesebildiğini daha önce öğrenmiştik, bu bölüm Kaidonun nefesini de rahat bir şekilde kesti umarım ileriki bölümlerde yıldırım kesmeyi keşveder.
Kaido'ya yaptığı saldırı ise gerçekten tehlikeliydi bunu Bigmom'ın uyarısından anlayabiliyoruz. Zoro'nun saldırı gücü her zaman çok iyi olmuştur ama artık farklı bir seviyeye çıktı.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık