Komikti buKapaktaki Lucci kapak fan çizimi olduğu için bunu çizdiren fana küfür ediyor gibi herif resmen bakışlarıyla işim gücüm vardı ne diye bana güvercin besletiyorsunuz diyor
Komikti buKapaktaki Lucci kapak fan çizimi olduğu için bunu çizdiren fana küfür ediyor gibi herif resmen bakışlarıyla işim gücüm vardı ne diye bana güvercin besletiyorsunuz diyor
Böyle Yonkou'lara karşı kapışacaksa olmasın. Gitsin Page One dövsün.Asıl söylemek istediği.
Çatıda neden Sanji yok ?
Pozitif ayrımcılığa hayır.
Güç olarak görmesemde kafa olarak evet. Adamların zayıf noktası yok disiplin var )))Amiral>Yonko işte ne denkleminden bahsediyorsun hocam?
Bana Zoro anlat, ne zaman Zoro öveceksin bak gözlerim açık gidecekLuffy de az iş yapmamış. Seviyeyi yükseltti diye beğenmiyoruz yapılanı.
Hele bitsin bi fight bakacağız. Umarım beni utandırmaktan yerlerde süründürür Oda.Luffy de az iş yapmamış. Seviyeyi yükseltti diye beğenmiyoruz yapılanı.
Lucci'nin fanı mı var?Kapaktaki Lucci kapak fan çizimi olduğu için bunu çizdiren fana küfür ediyor gibi herif resmen bakışlarıyla işim gücüm vardı ne diye bana güvercin besletiyorsunuz diyor
Var.Lucci'nin fanı mı var?
Oden vatan hainiydi kılıcı ondan farklı mı olacak? Kılıçta hayır olsa rengi Kadıköy kızı moru olmazdı zaten.Enma fetocu mu?