Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1002: İmparatorlar, Yeni Nesil'e Karşı

Bölüm Nasıldı?


  • Kullanılan toplam oy
    384
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kaido çok güzel dayak yiyor Allah var şimdi hakkını yemeyelim.
Defansım çok iyidir ben kolay kolay gol yemem diyor içerden, dışardan kesiliyor eziliyor örseleniyor ama düşmüyor. Bm olmasa, novalar kafasına vura vura çoktan dizelden hibrite geçiş yapmıştı diye düşünüyorum.
Bm kenarda bekler, Kaido bacım sen bunlara bana bırak az ötede dur dedik. Gerçekten kenarda durdu resmen kenardan(yukardan) maçı aldı. Çok temiz bir iş çıkardı. İşte Yonko Bm'dan beklediğimiz hareketler. Koca Ananın Gazabı elektrikli gökyüzü paneli muhteşem olmuş Oda he bölüm böyle işlere imza atıyor.
Law'ın çatıdaki işini tam olarak tarif etmiş senin meyven bu işler için dostum Gamma knife işe yaramadıysa onun kalbini al buna koy kafasını al panoya as bu numaralar bu ligin adamlarına yetmez. Bekle ki Oda sana yeni isimli bir saldırı bulsun yoksa devam..
Kid hurdacılıktan kazandığı parayla kendine daha iyi bir robot alsın. Şu haliyle çatı için bakiye yetersiz. Acil farklı bir modu yüklemesi gerek.
 
Amiralciler yine boş yapmış. Bu Fuji g3 e uçuyordu bir red roc yese ne olacak acaba. Savaşta tamamen Kaido'nun ciddileşmesine bağlı. Kaido sopayla saldırırken Bm elektrik atsa bizimkiler yok olacak.
 
Killer in gücü fenaymış.Baya bildiğin içli dışlı yardı Kaido yu ama hasar yeterli olmadıkça içten zararda bir yere kadar.Zoro elindeki emma yı daha tutturamıyor Law dan ekstra destek almasına rağmen.Emma olmasa bildiğin Kaido ya hiç zarar veremeyecekti.Emma varkende zarar veremedi ama.Kaido sonraki bölüm saldırıya geçecektir muhakkak.Bu kadar eğlence yeter.Herkesin gücünü öğrenmiş oldu.Bence oradaki en kilit karakter Law.Önce onu teklemesi lazım.Çok kişinin arasında gücü daha fazla işe yarıyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 7)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık