Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1001 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben G4 şu şekilde anlıyorum. Luffy tüm hakisini vücuduna basıyor. Yani tüm hakisi her an kullanılıyor. Bu yüzden saldırıları maksimum haki miktarı ile vuruluyor her seferinde. Diğer tekniklerinden daha güçlü olma sebebi de bu.

Tabi kişisel görüşler. Her türlü varsayıma okeyim ben.
O da farklı bir bakışmış ama o zaman Luffy'e aşmış derim. Zira Luffy tüm hakisini bir anda kendine yüklemeyi daha eğitiminde çözdüyse deli bir şey olur.:D Zoro'nun Enma ile yaptığını Luffy kendisi çözmüş olur ki o zaman G4 dediğimiz şey aslında G4 olmaz. Olay sadece Luffy'nin tüm hakisini vücuduna yaydığında lastik adam olduğu için dönüştüğü şey maanasına gelir.


Hiç böyle düşünmemiştim ama bana çok güzel bir fikir verdin.:D


Şimdi örnek ile anlatayım. Vücuttaki tüm hakiyi bedene dökdüğünde eğer bunu Vergo ya da Pika yapıyorsa ortaya full koka Vergo ve Pika çıkıyor. Eğer bunu Luffy gibi lastik bir adam yapıyorsa ortaya G4 mü çıkıyor? :D
 
Bepo'nun Law'ı kurtarması ve Law'ın tayfası önünde aciz duruma düşmesini istemem.Kendisi sona kadar dayanamasa bile Doflamingo dövüşünden daha aktif olmasını istiyorum.Kid'den ayar yemesine rağmen Luffy'nin yancısı değil Kalp Korsanlarının kaptanı Trafalgar D. Water Law olduğunu göstermesi gerekli.
Bu mümkün değil zaten. Bakma yazılanlara.

Doffy'den de daha aktif olacaktır. Adam bilinçli geldi buraya. E.Oda işgüzarlık yapmazsa Law durumun farkında ve ona göre hazırlıklıdır. 2 imparator karşısında strateji ile ilerleyecek bir Law var orada.
 
Bu mümkün değil zaten. Bakma yazılanlara.

Doffy'den de daha aktif olacaktır. Adam bilinçli geldi buraya. E.Oda işgüzarlık yapmazsa Law durumun farkında ve ona göre hazırlıklıdır. 2 imparator karşısında strateji ile ilerleyecek bir Law var orada.
Çatıda zaten stratejik olarak iş yapabilecek Killer ve Law.Bu ikisinin aralarında kordine hareketler bekliyorum.Umarım pasif bir rolde olmazlar.
 
Zoro önce lanetli kılıç kullanarak ruhunu şeytana satmış şimdi ise kendinden özellikli kılıç kullanarak samuraylık ruhunu satmıştır. Utan Zoro Johnny ve Yosaku senden daha çok kılıç ustasıdır.
 
Bepo şuan kayıp. Zepo değil Pandaman abisi olsa daha çok benzerlermiş. Karakteri resmen troll olarak kullanıyor. En son Law ile meydana giderken görünmüştü. Pone'nin yanına gittiğinde Bepo yoktu. Şuan yukarıda Bepo yine yok. Adada kaptanının yanında olan ayıcık şimdi nerede?

Bepo'yu saçma şekilde olmadık yerlerde çiziyor. Pandaman ile uzaktan akraba olmalılar.
Bepo spoiler
manita yapmış ondan yok :D
 
Zoro daha çok haki basması gerektiğini anlamış. Bir anda tüketmesin diye kontrollü davranıyor Enma'ya. Enma aslında diğer kılıçlar gibi. Diğer kılıçlar haki çekmiyor. Sen basıyorsun. Enma ise sendekini kendi çekiyor. Bu yüzden hakini sürekli kontrol etmen lazım. Zoro da kontrollü davranıyor. Yoksa Enma ekstra bir saldırı gücü sağlamıyor. Mesela wado'ya 50 birim haki gönderdi Zoro ve istediği saldırı gücünü aldı. Enma'ya ise 50 gönderdi ama istediği saldırı gücünü alamadı. Enma'nın gücünü ortaya çıkarmak için daha çok haki göndermesi gerektiğini anladı. Yani Enma'ya ne kadar çok haki basarsan o kadar güçlü saldıracak. Mesela Enmanın 100 birimlik haki basılmış halinin saldırı gücü Wado'nun 100 birimliğinden daha güçlü gibi bir şey.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 23)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık