Luffy'nin meyve avantajı gibi düşünüyorum. Mesela BM nin haki basması ile G4'ün haki basılınca hakiler aynı şekilde şekilleniyordu. BM burada dediğim gibi tüm hakisini kullanıyor.Ama o zaman G4 Luffy'e hakisinin çok kullandırıyor demezsin. Luffy hepsini bir anda yüklediği için şekli şemalı değişiyor dersin. Bunun ismine de G4 demiş dersin.
Enma'dan farkı bariz ortaya çıkar böyle.
Ayrıca senin dediğin gibiyse herkesin aynı sekilde tüm hakisini basıp değişim geçirmesi gerekir. Bunu daha önce hiç görmedik? Sadece Luffy mi yapabiliyor? Yoksa sadece lastik meyvesi yiyenler mi yapabiliyor diyeceğiz?
Bu haki masterların seviyesi olarak görüyorum ben daha önce yazmıştım.
Şöyle anlatayım. Zoro ile Luffy'nin 100 birim hakisi olsun. Zoro şuanda ki seviyesinde en güçlü tekniği ile hakisinin sadece 50 birimi ile güç verebiliyor. Luffy G4 içindeyken sürekli haki dolaşımda olduğu için 100 birim haki ile saldırabiliyor.
Bu tüm haki masterları yani hakisinin tamamını saldırıya verebilecek karakterler için geçerli. Örneğin BM ve Garp tüm hakisini saldırılar da kullanınca bedenleri daha güçlü hale geliyor zamanla, Mihawk belki böyle karartı kılıcı.
Mesela gösterirse anlarız Luffy'nin yeni öğrendiği haki tekniği ile savunma yapmış olabilir. Böylece hem vücudunda da hemde vücudunun dışında iki tane haki zırhı oluştu böylece Kaido'nun direkt saldırısına dayanabildi.
Bunlar benim düşüncelerim.