Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1001 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Madem herkes Enma'yı p.up olarak görüyordu niye konusunu açtınız la bunun ?
Ben şöyle hatırlıyorum olay gidişatını;

Bu Enma geldi... Sonra muhabbetler başladı işte.

Bir kesim şunu iddia etti; Kaido’yu Enma kesecek... Yani en büyük marifet Enma’nın olacak... İşte Zoro da o haki seviyesi yok, Enma onun hakiyi 1 ise 10 yapıyor denildi.

Sonra bende dahil bir kesim buna karşı çıktık doğal olarak çünkü aşırı saçmaydı.

Sonra şöyle bir muhabbet oluştu;
Hazan Suyunu verdi Zoro, Hazan Suyu kara kılıç, o yüzden Enma dan daha sağlam bir kılıç. Aslında alışmış olduğu sağlam bir kılıçtan vazgeçti gibi bir şey oldu. Bu muhabbetden sonra da olay buralara geldi sanırım. Eğer yanlışım varsa düzeltin... :D

Benim görüşüm ise şu; Hazan Suyu belki Enma dan dana sağlamdır ya da değildir bu önemli değil. Önemli olan Enma’nın kullanıcıya zorla haki çektirme özelliği ve bu özelliğin Zoro’ya öğreteceği şey. Yani nasıl Hyo, Luffy’e bir şeyler öğretti. Enma’nın bu özelliği sayesinde de Zoro olayları çözüp hem o hakiyi kullanacak hem de kılıcı karartacak. Eee şimdi böyle bakınca da Enma zaten baya baya p.up oluyor...

Aslında böyle Zoro’cular çıktı.. İşte Enma p.up değil bir işe yaramaz falan dedi diye bir durum yok... :D
 
Son düzenleme:
Burada makara yaptığımız konu, adam sargılanmış, kılıçları yok gücünün zirvesinde olmayabilir demiştik. Çoğu arkadaş aksini savunmuştu. Bunun makarasını yapmakta gayet doğal. :D
Makarasında değilim. Sabaha kadar makarasını yapın. Bazı arkadaşlar biz Zoro'yu övünce bu kadar küçük şeyden övülür mü diye küçümsüyorlardı. Şimdi aynı küçük şeylerden gömmüyorlar. Sonra da objektif olalım diyorlar. Yoksa ben Sanji fanıyım deyin sabaha kadar Zoro gömün kim ne diyebilir.

Ben Zoro fanıyım mesela o zaman Zoro'nun o duruma düşmesine en sert tepkilerden bir tanesini göstermiştim. Hala da Zoro'nun o duruma düşmesini küçümserim.
 
Zoro, komutan alamaz, Kaido karşısına çıkamaz, diye de konuşuyorlardı. O bitti, başka bir şeye sarılmaları lazım sonuçta. Doğal yani.

Dediğin gibi; Kid de, Luffy'ye artistlik yapıyor ama hakisini görünce şaşırıyor. Killer da kaptanına benziyor işte. Gurur yapmış aslan parçası. Sevdiğim için bir şey demeyeceğim. Zoro cevabını vermiş zaten.

Dövüşün ileri safhalarında ya da sonlarında, Luffy-Kid-Zoro olarak ayrılmalarını bekliyorum hala. (Kral haki muhabbetinden dolayı.) Law ve Killer'da kral haki çıkmaz herhalde. Bakalım.

Benim bir sorum var; madem Zoro, Luffy'nin haki tekniği çalıştığını biliyordu ve kendisi de Kaido'yu hedefliyordu, neden Luffy'den bu tekniği öğrenmeye çalışmadı ve bunun üstüne antrenman yapmadı? Bence burası saçma ama neyse.

Bu arada, Luffy hariç, diğerlerinin verdikleri zararlar, tıpkı kınlarınki gibi yüzeyseldir. Yani ekstra bir güçleri olduğunu sanmıyorum.
Tayfanın birlikte çalışmamasını ben de anlamıyorum artık. Luffy hiç mi demedi gel Zoro böyle bir haki var sana da gösteriyim.
 
O kadar sert vurmuş ki hafıza bırakmamışdır yaşlı adam ;)

Speedblitz de olabilir. Ama tam gavatlık başka bir şey değil Garp'ı koymaması. Gerçi ağa babaları varken bunu iplememişte olabilir Garp.
Garp bakınca yumruk attı zannedip kendinden geçmiştir. BM'nin karmel ana olayı gibi hafızasının en derin çukuruna gömmüştür.

Luffy iki yumruk daha attı mı hatırlar kendinden geçer.
 
Kopyacı Samuray Zoro sonunda Sharingan açmış. Sharingan'ı açmak için ne gerekiyor? Sevilmeme, ayrımcılık, dost ihaneti, dostlarının saldırıda altındayken çok zorda kalması… Yani sevgiyi arayan birisine tam tersi şeyleri verince acı çeker ve genellikle bundan sharingan doğar. Uchiha Madaranın bir sözü vardır: Sevmek isteyen nefreti de kucaklamalıdır. Gol D. Roger'ın saldırısının adı ne? Tanrısal Nefret. Başka sözüm yok.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 17)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık