Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 778: Beş Numaralı Taktik

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Böyle bi bölüm Zoro fanı olunca tadından yenmez lakin bu koka olayı artık basitleşti.
Arkadaşların dediği gibi koka bi bakıma b. hakiyi okuyucuya göstermek için var bir de tabii daha hoş geliyor göze. Yoksa artık tırt oldu.
Ve tamam ne kadar koka, şu 2 sebebe bağlansa da bu seri için kayıptır. Kısaca hata yaptı Oda. Keşke bu b. hakaiyi okuyucuya gösterme fikri bir Mf aklına gelseydi.
Zoro aşmış da ama biz fanlar yine aşmışız, tabii yıllar ve arclar sonra Zoro adam gibi iki hareket yapınca bi heyecan patlaması oluyor normal. Ama Zoro o Vergo karşısında öyle bi terlerki ha alır bir şekilde ne kadar anlamsızlaşsa da bu koka olyı gitti koaklı Picayı ezdi nihayetinde.
Lanet bölüm güzel filan ama koka olayı çok canımı sıktı be.
Neyse şöyle güzel bi Dof vs Luffy + kim okuyacaksak okuyalım veya Luffy artık tekde alabilir Dofu. Sonuçta Law yordu güzel bi mıhladı ortamı hazırladı görelim kralı:cool: Tabii önce o keskin zekası ile Bellamy alt etmesi lazım.

Ve klasik bi Zoro lafı;
9 dağ ve 8 denizde, kesemeyeceğim hiç bir şey yok.
 
Siz Amirali ne zannediyorsunuz ya Wano'da biraz zorlanınca amiral seviyesine gelmez.Final Arc'ta Fujitora'yı indirebilirse Amiral seviyesine gelir.
Asıl sen ne diyon bu adamlar Wano'da olmadılar ne zaman bu seviyelerin adamı olacaklarda yonkou alacaklar.Mangaka amiral ile bu adamı karşılaştırıyor neden acaba,full koka adamı yarıyor neden acaba?Zoro fanları coşsun diye mi?Yoksa gerçekten bu adam güçlü olduğu için mi?Elindeki teraziyi verde bir hata ettiysek,bizde ölçüp düzeltelim.
 
Bölüm o kadar güzeldi ki bir bölüm anca bu kadar güzel olabilir. Zoro çok iyi ya. Tek çizik bile almadan tokatladı. Tek hamlede bitiremese de. Asıl full body kokalı bedeni vuruşuyla işini bitirdi. Daha görmediğimiz güçleri vardır Zoro'nun diyorum. Mihawk'ın seviyesini düşünemiyorum. Full Body Kokayı da Yeni Dünya'da önüne gelen yapacak gibi izlenim oluşmadı değil. Dofi'yi alırken Luffy'nin çok zorlanmayacağını düşünüyorum. Luffy Dofi ile vs en fazla 2-3 bölüm sürer zorlanmadan alır öyle bir izkenim oluştu ki Dofi tayfası dayanıklılık olarak sıfır gibi hepsi yek ciddi sağlam darbede yıkıldılar ya. Zaten genel olarak düşünce Law'ın vuruşlarının Dofi'yi etkilediği gücünü düşürdüğü yönünde. Herkes zorlanmadan alırken bizim Luffy'de öyle kan revan içinde Lucci dövüşü gibi zorlanırsa bana göre çok saçma ve adaletsiz olur hep zaten ana karakteri zorlandırıyor. Böyle devam eden dövüşlerde bari yapmasın Luffy şöyle krallar gibi alsın da şunu. Bir Sanji'leri görelim ne yapıyor onlar artık yetti bea. :D

Yalnız bütün yorumları okumadan yorum atmayayım dedim de çok yorum var dayanamadım atıyorum. :D Az yavaş yazın la yetişek ne düşünüyorsunuz merak ediyoruz.
 
Bekledigim gibi bir bölümdü daha öncede söyledim Zoro bu saatten sonra anca zorlanırsa elması keserken zorlanır başkada zorlanmaz diye.Artık sertlik ile ilgili meyveler ve olaylar Zoro karşısına cıkamamalı ateşi kesmeyi falan düşünüyordu belki ordan bir yürür artık.

Vergo konusunu daha öncede umursamıyordum çöp diyordum hala diyorum.Pica oyar o Vergo'yu,hayvan gibi meyve+full beden şansı yok Vergo'nun Pica karşısında.

Zoro'nun bu gösterdigi güç yarısı bile deildir Luffy büyük ihtimal bir dahaki arc pasif kalcak tayfa üzerine yogunlaşılan bir arc olcak orda görürüz asıl gücünü.Tabi bu arc Cp-0 falan ile kapışmazsa.Luffy tüm gücünü göstermeden her şeyini ortaya koymadan Dof'u alamaz.Çok mantıksız bir olay aslında önce kaptan tam gücünü gösteriyor sonra tayfa ama senaryo o yöne dogru kayıyor.
 
Az once okudum bolumu. cok iyi bir bolumdu )) Pica;yi ilk animede izledigim zaman bu adam yenilmez her halde diye dusunmusdum. :D
 
Kakunun üst versiyonu Diamente
Luccinin üst versiyonu Vergo
Oz'un üst versiyonu Pica
.......
Vergonun saldırı gücü Picanın en fazla parmağını kıracağından yenme ihtimali yok.Darbe yemese bile yorgunluktan yenilir.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 11)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık