Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1013. Bölüm Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Power up aldı ikiside. Luffy Kaido'ya hasar bile veremedi ilk dövüşte. Şimdi kan getirdi. Haki öğrendi vs. Zoro da kılıç aldı ki oraya kadar çıktıysa ryou da biliyordur bir zahmet. Enma ile kesin kesicek. Diğerleriyle de kesebilir ama ana hasar Enma. Luffy Kaido'yla 1v1 atamaz bu arada. Bir vuruş attı diye herkes gaza geldi ama bütün fightları aynı başlıyor Luffy'nin.
zoro kılıcı alırken enma kullanıcıyı yüksek miktarda ryou kullanmaya zorlar dememişler miydi
 
wanoda samuraylardan haki kelimesini duymadım genelde ryou diyorlar ryou nun anlamı kılıca basılan silahlanma hakisi olabilir luffy nın bunu eliyle yapabilmesi de bunu özel kılıyor
İleri silahlanma hakisi diye biliyorum ben ryouyu. Zoro vs Pica da Zoro'nun bastığı silahlanma hakisi mesela. Onun daha iyisi ryou oluyordu diye hatırlıyorum.
 
Ağa beyazsakal korsanlarının ödülleri hepsi 900M-500M tüm komutanları bu seviyede yani marconun ödülünü o kadarda yüksek beklemeyin.
Beyazsakal Korsanlarından ödülü dediğin aralıkta olan tek karakter Ace.Sebebi ise Ace'in daha korsanlığa yeni atılması ve diğer WB Korsanlarına kıyasla daha genç olması.

Ben şahsen Marco'nun ödülünün o kadar düşük çıkacağını sanmıyorum çünkü uzun zamandır korsanlık yapıyor ve bunu da dünyanın en güçlü tayfasının sağ kolu olarak yapıyor.
 
ikiside güçlendi diyorsunuz luffy şunu aldı,zoro böyle güçlendi diye ama saldırı anlamında güçlenmedi mi? Savunmaları ne durumda? Bi daha ki bölüm 2 yerse hiç şaşırmayın yine. Ejder tokatlarken luffy forumda yine kaidoyu yenerciler dolaşıyordu forumda bu kaçıncı olacak bilmiyorum.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 32)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık