Novalar vs Kaido kaçınılmaz,Kaido'nun novaları dövmesi de Luffy tarafından yenilmesi deBütün novalar yukarı çıkacak, Kaido hepsini zopalayacak yazın bir kenara
Novalar vs Kaido kaçınılmaz,Kaido'nun novaları dövmesi de Luffy tarafından yenilmesi deBütün novalar yukarı çıkacak, Kaido hepsini zopalayacak yazın bir kenara
Hayırlısı be gülüm ?Novalar vs Kaido kaçınılmaz,Kaido'nun novaları dövmesi de Luffy tarafından yenilmesi de
Doğrusu bu;Hayırlısı be gülüm ?
Enel vakası vol.2 yakındırBen en çok Zoro nun akıbetini merak ediyorum. Diğerleri belli Luffy ye yalvaracaklar. Ama Zoro son düzlükte ayakta mı olacak yoksa yerde mi kıvranacak??
Kaido yıldırımıyla Sanji'nin sigarasını yakar o zaman. : ))Enel vakası vol.2 yakındır
Katakuri zoro vssinde zoroya oy atan adamlarla tartismaya giriyorsun, yapma...Ne diyim Allah Kaido'ya yardım etsin o zaman.
Bunu söylemeye çalışıyorum Kaido'ya saldır abi adamda belliki hayvan gibi dayanıklılık var kendini bile korumuyor. Kaido karşısında asıl yapman gereken savunma. Çünkü Kaido vurduğunda inletiyor adam. İçinden geçiyor resmen...ikiside güçlendi diyorsunuz luffy şunu aldı,zoro böyle güçlendi diye ama saldırı anlamında güçlenmedi mi? Savunmaları ne durumda? Bi daha ki bölüm 2 yerse hiç şaşırmayın yine. Ejder tokatlarken luffy forumda yine kaidoyu yenerciler dolaşıyordu forumda bu kaçıncı olacak bilmiyorum.
O yıldırım değil kiKaido yıldırımıyla Sanji'nin sigarasını yakar o zaman. : ))
Thunder Bagua değil. Balık(!) formundayken yıldırım da oluşturuyordu sankim galiba.O yıldırım değil ki