Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1013. Bölüm Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ikiside güçlendi diyorsunuz luffy şunu aldı,zoro böyle güçlendi diye ama saldırı anlamında güçlenmedi mi? Savunmaları ne durumda? Bi daha ki bölüm 2 yerse hiç şaşırmayın yine. Ejder tokatlarken luffy forumda yine kaidoyu yenerciler dolaşıyordu forumda bu kaçıncı olacak bilmiyorum.
Ryou haki savunmayı da güçlendiriyor. Luffy Big Mom'ın yumruğuna dayandı gayet. Duvara filan girdi ama sağlam çıktı. Ha kaç tane yerler onu bilemicem.
 
Jack geri dönerse Zoro döner yapar yer ve amel defterini kapatır artık.
Jack geri dönerse Killer daha iyi bir rakip olur. Zoro yarı ölü Jack ile karşılaşırsa dövüş çok kısa sürer. Killer rakipsiz kalır.

Bu ara da umarım Kınlar ayağa kalkmaz. Bu saatten sonra tayfanın dövüşlerine dahil olmalarını istemem. Her ne kadar Denjiro'yu sevsem de bu saatten sonra gidip Franky'nin dövüşüne salça olmasını istemem.
 
Law kaido ile herhangi birinin ruhlarını değiştirse, tek yenilgi yolları bana göre. Ama meyvesi herkez de işe yarıyor mu şartlar ne belli değil. Bence oda böyle bir goy goy kesin yapar
 
Ben kaidonun bir bölüm daha dayak yedikten sonra süpernovaların fena sıkışacağını düşünüyorum. Öyle bir bölümde luffy paspas eder, zoro keser biçer zor iş. Big Mom o kadar rezil duruma düştü ama Kaido gibi hasar aldığını hiç görmedik. Bana Kaidodan daha korkutucu geliyor. Yukarda kaotik bir savaş görürüz, daha çok darbe alan kaido olur. Robinle brook yukarı çıkıyordu sanırım. Sanjinin tarafına yetişirler belki. Jinbei de marconun yanına gider, bölüm biter. Sanjiyi bir mühlet görmeyeceğiz ve kilit bir yerde çıkacak bence.
Ancak bu arctan sonra tüm tayfanın haki kullanabilmesi lazım. Çerçöpün kullanabildiği hakiyi frankynin kullanamaması bana çok absürd geliyor.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 26)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık