Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 1013. Bölüm Öngörüş

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
-Tama'nın planının, Ulti ya da Page 1'a Usopp'un muazzam keskin nişancılık yeteneğini kullanarak Dango yedirmek olduğunu öğreneceğiz. Biri Tama'nın diğeri Kaido'nun iti(evet iti) olacak ve vs. atacaklar ya da biri Tama'nın iti olunca diğeri de gardaşımdır deyip o da Tama'nın iti olacak. Böylece Tama sadece Luffy'nin aç karnını doyuran random köylü olmaktan çıkacak ve arc'taki misyonunu tamamlayacak. Tama'yı getiren düşman gemisini de görebiliriz.

-Drake vs. Hawkins, Sanji vs. Queen, Marco vs. King, Brook&Robin vs. Black Maria. Chopper önderliğindeki sağlık ekibinin yardımıyla Wano'lu düşmaların bir kısmı taraf değiştirir. Hepsini değil elbette ama birkaçını görebiliriz bu bölüm.

-Toplanak Allah diyek videosundaki dayı vardı ya heh işte son sayının son sahnesini gördükten sonra savaş sonundaki Luffy için de bu ve benzeri cümleler kuracağımız belli olduğu için üst kattaki savaş ilgimi çekmiyor açıkçası. İki Yonkou, ''Luffy sen neymişsin be, biz iki yonkou olarak unvanımızdan vazgeçip bayrağın altında yelken açacağız'' deseler bile yargılamam artık.

-Muhtemelen Oniwabanshu çoktan Momo'nun peşine düşmüştür. Shinobu, Momo'nun gözyaşlarını silerken Yamato vs. Oniwabanshu olur. Hem anlatacaklarını da bitirdi artık Yamato. Göster artık bize gücünü deli oğlan.

-Dış Dünyadan Haberler Bülteni de başlayabilir ki merakla beklediğim şeylerin başında bu geliyor.
 
Ağa Zoro kesin olarak iyi birşey yapacak ama o kadar da yüksekte görmeyin bigmom kaido tarzı kişilere dalar ama ne hasar verir nede dayanabilir bunu söylemenin çok basit bir sebebi var ağa katakuri ile 12 saat dövüşen adam kaidodan tek yiyor Zoro ne kadar dayanır başka birşey daha enies lobby gibi olacaktır Zoro sanji ne aldıysa iki katınıda luffy alır bu yüzden luffy vs kaido diğerleri bigmom sanji ise neyse sinirlerim gerildi yine ...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 46)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık