Bence farklı bir şey görebiliriz dünyadan haberler gibi saçma bir geçiş olur ama benim bu yönde ufakta olsa beklentim var.
Keşke şu Coby vs Boa olayını filan görsek. Shichibukailere noldu merak ediyorum.Bence farklı bir şey görebiliriz dünyadan haberler gibi saçma bir geçiş olur ama benim bu yönde ufakta olsa beklentim var.
Aynen seri salyangoz hızında devam ettiği için ne zamana görürüz belirsiz.Keşke şu Coby vs Boa olayını filan görsek. Shichibukailere noldu merak ediyorum.
Kaido dövüşü başlamışken böyle birşey yapacağını düşünmüyorum Oda'nın.Bir ihtimal perde sonuna doğru dış dünyada olanların bir kısmından bahseder.Bence farklı bir şey görebiliriz dünyadan haberler gibi saçma bir geçiş olur ama benim bu yönde ufakta olsa beklentim var.
Cok ciddi soyluyorum, eger yapimcilar izin verseydi, Sanji’yi acinasi ve dalga gecilesi bir sekilde oldurmede bir saniye bile tereddut etmezdi. Karakterden o kadar cok nefret ediyor bence.Oda şu adamı rahat bıraksın artık. :/
Kılıcın birini kırılmış gibi çizmeseler on numara fan artmış.
Bu arc queen'i 1 vs 1 de indirirse bence karizmayı baya toparlar. En azından güç anlamında.Cok ciddi soyluyorum, eger yapimcilar izin verseydi, Sanji’yi acinasi ve dalga gecilesi bir sekilde oldurmede bir saniye bile tereddut etmezdi. Karakterden o kadar cok nefret ediyor bence.
O zaman suitli sanji > g4 luffy (time skip) olur.Bu arc queen'i 1 vs 1 de indirirse bence karizmayı baya toparlar. En azından güç anlamında.
NiyeO zaman suitli sanji > g4 luffy (time skip) olur.
Luffy nami ile beraber yk3 aldı yk2 yi tek başına nasıl alacak.