Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Jujutsu Kaisen

Konusu tam olarak ne? Mangasına başlıyıcam animesine değil.
Yuji Itadora adlı ana karakterimizin okuldaki arkadaşları bulduğu kutuyu açtıktan sonra Lanetler denilen yaratıklar ortaya çıkıyor.Bu yaratiklarla savaşmaya çalıdan Yuji büyü güçleri olmadığı için başarısızlığa uğruyor ve sonrasında kutuda bulunan parmağı yutuyor.Yuttuktan sonra Sukuna adlı güçlü Lanet vücuduna egemen olmaya çalışıyor ama Yuji vücudunun kontrolünü tutmayı başarıyor.Sonrasında hocası tarafından üstlerine bir plan Sukuna'nın bütün parmaklarını yemesi ve Yuji'nin onu öldürmesi ile alakalı bir plan sunuyor.
 
Animesi 13. bölümde ve 13. bölüme geldim. Şimdi napacaz bilmiyorum. :(

Animasyon kalitesi güzel. 13 bölüme de bakarsak güzel ya izlenir. İleride serinin kalitesi daha bir belli olur. Şimdilik tam emin değilim gideri var işte. :D
 
Manga konusuymus, spoilera almaya gerek yok herhalde

Gojo senseinin H*ruzen gibi olması hoşuma gitmemişti, Getoyu salmış olması onu andirsa da 1 sene önce öldürmüş sanırım, Getonun beynine müdahil bir oluşum var. Ninja Kaplumbağalar Shredder andirdi, o da karnında bir şey tarafından kontrol ediliyordu.

Olduğum bölümlerde tek başına Gojo ailesi olan Gojonun mühürlenmesi ile oluşan telaş karakterin ne kadar önemli olduğunu gösteriyor herhalde. Çılgın attığı sahneleri ayrı bir yerde, Mahito Choso Hanami ve Jogoya trende tek yürüyüp mühür yediğinde bile ortama ağırlığını vermesi, daha karizma hareket yok. Sevilmeyi sonuna kadar hakeden bir karakter. Meguminin babası ile olan dövüşü de çok iyiydi. Çılgın atan bir Gojoyu görmek serideki en iyi şey sanırım.

Nanamin, Mei Mei, Zenin klan lideri şu an ne yapacak bekliyorum. Çok ilgi çekici duruyorlar.

Mahito vs Mecha bilmem ne elemanı dövüş de hoştu, ölmesine üzüldüm adamın.
 
Jujutsu Kaisen'in resmi çevirmenin bazı olaylar yüzünden tutuklanmasından sonra bazı okuyucuların seriyi bıraktığı söyleniyor.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 14)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık