Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Kütüphane] Edward Newgate †

Bu Karakter Hakkında Ne Düşünüyorsunuz?

  • Severim

    Kullanılan: 404 88.8%
  • Sevmem

    Kullanılan: 51 11.2%

  • Kullanılan toplam oy
    455
Sanji All Blue için Kid'in tayfaya geçip, oradan denizleri aşıp takılsa ve Baratie'ye dönüp orada da denizcilerin elinde can verse gıkım çıkmaz. Wb gitmemekle haksız sayılmaz. Luffy'nin de gitmemesini isterdim benzer durumda........
Ulan ihtiyar.....
 
Arada goruyorum, bazi boş boş yazilar falan. Biraz ergen arkadaşlar konulara cok yuzeysel bakiyor. Ergence konusan arkadaslara "yav he he"

Wb tayfasi ve Kaido tayfasi karşı karşıya gelse. Wb de dunyanin en güçlüsü oldugu için Kaido tayfasinin indirdi ve bir kismini esir aldi diyelim.

Wb nin kari: yonkou lardan birinin adalarini alir.

Wb nin zarari: bu savaşta ortalama %20-50 tayfadan kayıp olur. Tamam baş elemanlar ölmez ama diger düşük seviyeli elemanlar ölür. Kaido bu düşük elemanlarin yanina bir anlık gitse, kesin insan kaybi olur. Wb nin de bu savaşa girmek istememesinin nedeni bu. Yaşayan oğulları için risk almiyor. Tek risk aldi, onu da diğer oğlunu kurtarmak için.
 
Belki kk olmanin bug in biliyordur. One piece i bulan kk oluyordu. Belki de Roger onun anahtarini verdi. Illaki herkesi doverek olunmuyor ya :oleyo2:
Elbet dövüşe girmek zorunda. Roger ile WB de dövüştü. O zaman kaçmamıştı? İkisi dost olmasa ölümüne dövüş olacaktı belki? Kaido'dan kaçsa BM dalacak, onlardan kaçsa elbet birileri bu adama dalacak. Yonkoular oturup keyif çatamıyor ki.

Shanks iyi birisi olmasa da onunla da yonkou savaşı başlayabilirdi. Direkt gitti Shanks'a saldırdı? O zaman tayfasını düşünmedi mi?

Olay WB ya da değil onu bilemem ama Oda bu tarz çok mantık hatası yapıyor. Oğulları için savaştan kaçınması mantıklı bir savunma değil bence.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 21)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık