Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Beyazbıyık Haklı mıydı?

Haklı mıdır, haksız mı?


  • Kullanılan toplam oy
    189
Babalık Kaidou ile ne anlaşacak? Diyorlar ki Momo ve Hiyoriyi kurtarsın. Herkes onların öldüğünü düşünüyor. Gidip ölüleri mi kurtaracak? İzo bile bu sebepten sakince gemide kalıyor. Ace ise orada tanıştığı kişiler hatrına orayı kurtarmak istiyor. Sanki iki hedef aynıymış gibi konuşmayı bırakın. Adayı versin diyorsanız da Kaidou böyle önemli bir adayı bırakır mı be? Şimdi soru şu: Babalık ne için ne uğruna ne amaçla Kaidou ile dövüşecek?

@RedTeroR Orada Rogerın oğlu yok. Orada oğlum olacak ve o benim yerimi alacak manasında konuşuyor.Bir şey bildiğinden değil
 
Baba dedik oyaji dedik haberi olsa kanını yerde bırakmaz dedik ŞAM BABASI çıktı.

Ulan oda babalığa yapılacak işmiydi bu
 
WB tek başına olsa intikam için gider canını feda eder olur biterdi. Ama evladı olarak gördüğü bir sürü insan var. Zaten ölmüş gitmiş bir kardeş için 100lerce oğlunu feda etmenin manası ne? Eğer oden yaşıyor olsaydı kesinlikle giderdi. Tıpkı Ace örneğinde olduğu gibi. Ama Oden ölmüş. Kaidouyu öldürsen de geri gelmeyecek. Bence yaptığı mantıklı.
 
Hiç haberi olmasa neyse ama böylesi çok ayıp oldu.

Bizim babalık öyle ölecekler falan düşünecek bir adam değil. Kendi sevdiği adam için neler yaptığını gördük. Kendi ölümü vs. umurunda olmadı. Ama Oden onun için çok mühim değişmiş demekki.

Tamam öldü ama genede intikamını alabilirdi. bunun illa adada olacak bir dövüş olmasına gerek yok. En azından kaidoyu açık denizde aradı bulamadı falan olmalıydı. Demek ki eski miçosunu odenden çok seviyordu.

Zaten oden kim? Son ada için babalığı satan, adadan ayrılmak için kuyruğuna takılan donsuzun teki.
 
Bak yapılan şey yazarın tutarsızlığıdır anlarımda şu durumda bile şu bölümden sonra WB haklıdır diyen adamlar Garp'a laf ediyorlarsa aynı şeyi WB'yede yapsınlar alagavat WB'dir. Yok Oden'i düşünmek zorunda mı falan lan Momo var Hiyori bu adamın eşi var LAN eşii eşşiii geminde büyümüşler sevmişsin saymışsın gögüsüne 5 metrelik fırat pen borusu kadar kılıç sokan adamı affet kandırmışlar seni diye neyse yaaa daha konuşursam ban yiyeceğim galiba.
Garp kendi içerisinde ne savaşlar verdiğinin resmiyeti çizilmişti ben WB'den en azından Kaido ile bir savaşa girip bir şekilde oradan ayrılmak zorunda kaldığı bir senaryo düşünmüştüm "Ace sen Oden'in yenemediği adamı nasıl yeneceksin diyorsun" ama MF'de "ore wa ore wa ore wa SHİROHİGEEEE DA" demeyi biliyorsun ama Oden için gitsin demiyorum Momo veya Hiyori ne olmuş diye gitsin diyorum.
Anlamsız karşılaştırmalar.
 
Herkesin kendi hayatı kendi kararları. Doğada hiçbir hayvan çocuğunu emzirdikten, avlanmayı öğrendikten sonra yanında tutmaz. Ace için de aynı şey geçerli. Rayleigh bilse bile gitmezdi. Zaten Garp da bu sebepten Ace’i torunu olarak yanına aldı. Çünkü o Ace’in hayatı, Roger değil Ace. Tercihleri ve yaptıkları kendine.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 1)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık