Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] Genel Tartışma

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
@RedTeroR
Gel hele gel bak aklıma ne geldi. Sabo, Ace'in intikamını almadı diye 7/24 bana laf attığın günleri hatırlayıverdim bir anda. Koşalım mı azıcık? :oops:
Burgess olayını diyorsan ikisi farklı durumlar bence. Sabo zaten Burgess ile dövüşmüş ve onu yenmişti. Sonucu belirlemek onun elindeydi ama o Batman gibi saçma salak Hollywood doğruculuğu felsefesini benimseyip hem Ace'in katilini (sayılır) hem de Luffy için potansiyel tehdit olan birini saldı.
Kaido -Wb olayı ile alakası yok. Wb de Kaido ile bir sebepten ötürü mesela Sabo gibi kardeşini/arkadaşını kurtarmak için teke tek yüz yüze gelse ve en sonunda da yendiği halde boş aforizmalar kasıp 'sana kin duymuyorum var git yoluna' dese haklısın.
 

Üye silindi 6810

Olmaz. Sabo'ya gavura vurur gibi vuruyordun, babacığa da aynısını yap. :artiz:

@Millennium Wizard
Diğer bölümde bir de bakmışız ki bırak kin gütmeyi belki Wb'nin sevindiğini bile öğreniriz. :rolleyes:
Ben çok yaşlandığı için wano'ya gitmedi diyerek kendimi avutuyorum ama o kadarını yapmaz. wb yapmak istese oda yaptırmaz bence.
 
Don Krieg East Blue'da gearsız Luffy'den dayak yemiş adam.Bırak Yonko komutanı gifter seviyesinde bile yaklaşamayacak biri.
Adam, yeni dünyada tarumar olmuş, üstüne Mihawk falan tokatlamış hala yeni dünyaya girmenin yollarını arıyordu. Bence kral haki potansiyeli var ciddi ciddi.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 5)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık