Yanlış değilsem mesajı başka konuda cevaplamanı sağlıyo.Bisey sorcam bu mesajların altında alıntı yazıyorya o ne işe yarıyo
Yeni özellik değildi aslında o. Wcı'da da bahsetmişlerdi. Ben karşılaşacaklarını düşünüyorum. Bb, Robin'i alamayacağına göre Pudding'i alır.Pudding'in bahsedilen yeni özelliği olayları nasıl etkiler ve Sanji açısından bir değişiklik olur mu sizce?
Valla bunu çok nadiren yapıyorum ve biri benimle tartışırken beni bu şekilde alıntılayıp bana coca colanın yanındaki promosyon bardak muamelesi yapsa hevesim kaçardı yani. Çok sevilesi bir özellik değil. Solo gireceksin.Ama bu özellik sadece Alpamis yada Dns’nin işine yarıyor.
Sabo intikam almadı diye gömmedik.Kin gütmüyor diye gömdük hisleri bile çakma olunca.Luffy mesela karasakalla telefonda konuştu orada konuşurken bile kini belli oluyordu.@RedTeroR
Gel hele gel bak aklıma ne geldi. Sabo, Ace'in intikamını almadı diye 7/24 bana laf attığın günleri hatırlayıverdim bir anda. Koşalım mı azıcık?
Senin dedin gibi galiba cünkü az önce @Dattebayo..! Nun yazdıgı seyi yaptım ama söyle olduYanlış değilsem mesajı başka konuda cevaplamanı sağlıyo.
bu gostermek ıcındır
Ben WB'ye laf etmemişim gibi niye konuşuyorsun, Sabo'ya nasıl laf ettiysek WB'ye de ediyoruz halla halla, git oyun moyun oyna sen ya@RedTeroR
Gel hele gel bak aklıma ne geldi. Sabo, Ace'in intikamını almadı diye 7/24 bana laf attığın günleri hatırlayıverdim bir anda. Koşalım mı azıcık?
Wb fanları şu an bu modda olum. Olayın gerçek etkisini zamanla göreceğiz.@RedTeroR
Olmaz. Sabo'ya gavura vurur gibi vuruyordun, babacığa da aynısını yap.Ben WB'ye laf etmemişim gibi niye konuşuyorsun, Sabo'ya nasıl laf ettiysek WB'ye de ediyoruz halla halla, git oyun moyun oyna sen ya