Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 999: Seni Beklerken Mayaladığım Sake

Bölüm hakkında ne düşünüyorsunuz?

  • Muazzam

    Kullanılan: 144 55.8%
  • Normal

    Kullanılan: 80 31.0%
  • Boş

    Kullanılan: 34 13.2%

  • Kullanılan toplam oy
    258
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üye silindi 1004

Puff olmasına ne diyorsun sşsjjşsc Wano da parti yapıp içmişler Oden ölürken. Şu havuz memesi vardı bilirsin çocuklardan biri boğuluyor gibiydi. Ona benzemiş resmen :hhh:
Sakuraların altında Edward ve Roger'ın sake içmesini aklıma getirme. Aklıma geldikçe Oda'nın embesil olduğunu düşünüyorum. Gerçi orada da şey sıkıntısı var.

"Yavv Edward D.leri bilin mi?"

"Aaaaa evet benim tayfada D. soyadlı bir çocuk var."
 
Luffy hepsini alaşağı edeceğim demişti. Yani pekala bunu bir intikam olarak ya da Ace'e yyaptıklarının karşılığı olarak ödetmek gibi düşünüyor olabilir. Luffy hepsini indireceğim diyor Amiral Yonkou ne varsa. Akainu ile Teach'i pekala gözünü kestirmiş olabilir.
Ace'i öldürdükleri için değil, konumları ve güçleri için hedefliyor onları.
 
Çaylak iken Beyazsakalın karşısına da çıktı, gördük sonunu. Ace haterı değilim fakat Ace bu seriye öldürülüp backstory için yazılmış bir karakterdir. Ondan kaynaklı Ace üzerinden güç tartışmasına girmek mantıksız olur. Ölmüş gitmiş allah rahmet eylesin diyip geçmek gerekiyor :sapkali:
Ace eğitimsiz, çaylak haliyle akmış valla yeni dünyada ben bilmem backstorysini falan. Yoluma bakarım. Ace y2 etmez diyenlere çaylak haliyle güzel ağız payı veriyor reis.
 
Her ne kadar oden kendi kararıyla tayfadan ayrılmayı ve geri dönmemeyi tercih ettiği için beyazbıyığın yaptığını makul bulsam da, benim okuduğum serideki Newgate böyle bir adam değildi. Korsanlardan ırkçılık görüyorlar diye balıkadam adasını alt üst edip kendi bölgesi yapan adam ile, kazanma şansı olmadığını bile bile bütün tayfasıyla dünya hükümetine kafa tutan adam ile, babalarının suçu yüzünden oğullar cezalandırılmamalı diyen adam ile Kardeşinin ve halkının öldürüldüğü, kardeşinin ailesinin durumunun meçhul olduğu ve tayfadan birisinin öz kardeşinin zulüm gördüğü bir ülkeye gitmeye tenezzül dahi etmeyen adam bir değil.

Biliyorum, wb'nin dedikleri mantıklı. Biliyorum wb'nin haklı sebepleri de var ama içime sinmiyor sadece. Bu kadar

Öte yandan chapterın geri kalanı gayet güzeldi, okurken ziyadesiyle eğlendim. Yorumum bu kadar
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 12)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık