Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 999 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Dünya oda ya güzel duygularımızla hamur gibi oynuyor bir bölüm BM yi top gibi yuvarliyor madara ediyor bir bölüm BM ye kadio sen benim küçük kardesimsin sana meyveni ben verdim herkesi öldür Robin benim falan çekiyor.Seri nin en önemli arc larından birinde evladı için MF yi basan wb ye wano yu bastirmayip basmak isteyen adamına da şaplak attırıyor harcıyor
İşte benim sıkıntım da tam olarak bu. Bize gösterilen WB'nin bende bıraktığı etki tam olarak buydu ama bugün gösterilenle beklentim hiç uyuşmadı.

Garp'ı niye sevmiyorum ben çok mu kötü adam ? Hayır değil ama kişiliksiz, olaya el atamıyor, torunu olarak gördüğü kişi ile denizciler arasındaki bir seçimde gidip gelmeler yaşıyor bir karar veremiyor sırf bu yüzden adama şutu çektim.

Şimdi geliyoruz WB'ye, gitmemesi için makul sebepler var mı var bir sürü var hepsini saymama gerek yok ? Eee Garp'ın da HQ'de yaşadığı git geller için makul sebepleri vardı, Ace'yi kurtarması için de bir dünya sebebi vardı, denizciler tarafında kanının son damlasına kadar dövüşmesi için de bir dünya sebebi vardı peki ben hala WB'yi savunup Garp'a kişiliksiz diyeceksem bunun ne anlamı kalır ? Bu iki karakterin yaptıklarına bakarsak aslında çok da gerçekçi, normalde yapılması gerekilen kararlar vermişler ama benim hoşuma giden karakterler bunlar değil, nasıl Ace, Sabo'nun öldüğünü duyduğunda bacak kadar boyuyla kutsal ejder avlamaya çıkmak istiyorsa ben de bu karakterlerden karar vermelerini ve o kararı uygulamalarını isterim yok eğer uygulayamıyorlarsa isterlerse ilah kadar güçlü olsunlar bir şey ifade etmezler.
Beyazsakal çok savaş yanlısı bir adam değildi,Roger flashback'inde güçsüz denizciler ile bile uğraşmak istemiyordu.

Ama Ace için tek başına denizcilere meydan okumasını bildi.

Demek ki sevdiği insanlar uğruna bir şeyler yapan biri.

Wano'ya el atmamasının sebebinin detayını öğreniriz dur bakalım.

Belki gerçekten değer vermediği biri ve ya kendi direk Kaido'ya hesap sordu.

Ya da bilmediğimiz farklı olaylar var.

Öyle bir cümle ile silinmez karakterler.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık