Alacak ama balla almasın biraz işlesin konuyu odaAce için senin ne haddine Kaido diyenler Luffye iki yonko aldırır. Bal, plot falan böyle oluyor işte, cidden alabilir yani Luffy
Rocks Korsanları ile alakalı bir flashback olabilir.1000.bölüm flachback olmaz demi. Harika bir bilgi bekliyorum luffy ile ilgili
Harbiden dede torun birlikte dalsalar. Efso olur. Garp gelince Rocks la ilgilide bir flash görsek . Tadından yenmezGarp gelir belki. Garp ve KK yenmişti bunları şimdi de yine Garp ile KK yenecek. Hem şu an için Rocks'tan tehlikeli oldukları söylendi. Benzetmeler yeterince var. Garp eksik bir tek.
Ayrıca Luffy çok bariz muhteşem performans sergileyecek bir ihtimal Kid de ona yakın bir şey sergilese düşer Yonkoular.
Olanı yorumlamak lazım şuan durum hoş değil o yüzden direk söyleyelim, zamanı gelirse değişirse durumlar bakarız tabi.Ne güzel dedin Mf'yi basan Wb.
Demek ki Beyazsakal'da sevdiği biri için bir şeyler yapabilecek birisiymiş.
Tay
Beyazsakal çok savaş yanlısı bir adam değildi,Roger flashback'inde güçsüz denizciler ile bile uğraşmak istemiyordu.
Ama Ace için tek başına denizcilere meydan okumasını bildi.
Demek ki sevdiği insanlar uğruna bir şeyler yapan biri.
Wano'ya el atmamasının sebebinin detayını öğreniriz dur bakalım.
Belki gerçekten değer vermediği biri ve ya kendi direk Kaido'ya hesap sordu.
Ya da bilmediğimiz farklı olaylar var.
Öyle bir cümle ile silinmez karakterler.
Tineri yavas cek kardesimÇok moralim bozuldu. Allah belanı versin Ace, nereye gitsen içine etmişin. Sen manga düyasının en lanet karakterisin benim için.
Ace daha önündeki kelepçeleri açamıyordu.Ace için senin ne haddine Kaido diyenler Luffye iki yonko aldırır. Bal, plot falan böyle oluyor işte, cidden alabilir yani Luffy
Bu yanlış değil ki zaten, WB'nin duruşu ile alakalı bir sıkıntı çıktı, daha düşünceli aklı başında biriymiş o kadar.@RedTeroR Reyiz biraz kafa yordum da Wb'de insan yahu. Roger şopar, Luffy'nin yürüyen bal, Oden, aptallıkları filan derken, 3 gün yazarız böyle. Bu adamın tek hata yapmış olması bu kadar tepki vermek normalmi ? Adam 70 yıl kusursuz varlık gibi dolaşmış artık yorgunluğun etkisi, ailesinden birilerini kaybetme duygusu adama fazla gelmiş olabilir. Tek bir hata yaptı diye bence biraz fazla yüklendik gibime geldi sen ne diyorsun ?