Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 998 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öncelikle kaido'nun sopasını yerse kalkacağına inanmıyorum. Oda o kadar sıvamaz. Ikinci olarak sağ kollardan güçlü bir adamdan daha güçlü bir adam (sana göre) akainu karşısında varlık dahi gösteremiyor. Aynı şekilde bu adam bu kadar güçlüyse onu yenen teach ne amiral olmalı. Gura gura'yı yiyince de mantıken KK falan olması gerekiyor. Yani ace> güncel luffy gibi bir şey aşırı saçma olur. Oda bile wb komutanlarının rütbeleri güç sıralamasını temsil etmiyor derken sen bu adamı marcoyla eş hatta güçlü yaptın.
Şimdi dediklerinin bir kısmına katılıyorum. Ama Acein Sakazuki karşısında varlık gösterememesinin ana etkenlerinden birisi meyve arasındaki üstünlük durumuydu yoksa Kuzan karşısında gayet varlık gösterdi. Tabi ölü Wb'den tek yiyen Teach'e yenilen Ace'in amiral yakını veya Sağ Kol olması pek imkansız. Mangaka torpili ile alabileceği en yüksek konum 2. Komutan ayarı ama Fb gelmezse benim için Perospero veya Cracker ayarı olarak kalacak.
 
Son düzenleme:
1000. Bölümü Ace için ayırmıyordur bence. Oda biliyordur gereken hypeın o olmadığını.

Taman illa ki 1000de mükemmel bir şey olmasına gerek yok ama Ace de olmaz yani. Belki 1000.bölümde Ace'in Kaido'ya saldrışını keser günümze geçip Luffy saldırır be 1000 biter. Editörde kardeşler! diye not düşer bu kadar. Oda tarzı 1000. Bölüm
 
Aynı Oda fan servis olarak Nami'ye birkaç ay içerisinde ne kadar değiştirdi hep birlikte gördük. Oda artık One Piece e önem vermiyor paraya önem veriyor bunu kabul edelim.
Demeye çalıştığım şey Odanın en başından beri fblerle karakterlere derinlik kazandırmaya çalışmasıydı. Neden yüzlerce bölüm önce ölmüş karakter gösteriliyo dendiği için yazdım. Amaç orda Aceten çok Yamatoya odaklanmak olcak. Diğer tüm hikaye gidişatını etkileyen karakterlere yapıldığı gibi.
Odanın ne için yaptığı ilgilendirmiyo beni. Sadece yaptığı şeyi hep yapıyordu yeni bir durum yok ortada. Enies Lobbyde de dövüşler başlamadan önce Robin fbsi gösterilmişti, Arlong Parkta da Namininki.
 
Şimdi dediklerinin bir kısmına katılıyorum. Ama Acein Sakazuki karşısında varlık gösterememesinin ana etkenlerinden birisi meyve arasındaki üstünlük durumuydu yoksa Kuzan karşısında gayet varlık gösterdi. Tabi ölü Wb'den tek yiyen Teach'e yenilen Ace'in amiral yakını veya Sağ Kol olması pek imkansız. Manga torpili ile alabileceği en yüksek konum 2. Komutan ayarı ama Fb gelmezse benim için Perospero veya Cracker ayarı olarak kalacak.
Buza karşı ateş çok avantajlı bir element zaten. Buna aokiji ile kapıştı denmez. Yani o mantıkla Mr3 de magellan ile kapıştı. :/
Ama dediğim gibi teach'in yumruğuna ah boynum diyen adam sopa dan sağ çıkmaz ki bence sopa olayı da yaşanmaz bile.
Edit: bence de seviyesi tam olarak yc3 ayarı çıkacak.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık