Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 998 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Onigashima hayvanat bahçesine dönüş

Bm evlatları hayırsız evlat anaları şelaleden düştü. Onlarda birbirine düştü.
Kendi evlerinde ne yaptılar ki elalemin adasında bir halt yapabilsinler. Bu çapsızların analarıda böyle mahalleye muhtar olmayacak kadın Yonko olmuş.
Çöp torbası gibi fink atıyor. Saçma salak işler müdürü...
Vizyon yok çap yok ne yaptığını kendi dahil bilen yok ...
HŞ'lardan bu kadını dövmeyeni yolda çekip dövüyolar.
Acilen yonkoluktan düşürülüp, tiz vakitte kısırlaştırilmalı.
Kadın o kadar çocuk yapmış kısırlaştırılsa ne yazar. Kadının güzelliğini bozmuş çocuklar. Ne güzel Sanji'nin hayallerini süsleyecek bir hatun olacaktı. Yazık etmiş. Hem herkes bilir ki kısırlaştırılan hayvanlar daha güçlü daha tehlikeli olur. Lütfen başımıza iş açma.
 
Bu arada şimdiye kadar hep Kaido tarafı çok kalabalık çok fazla güçlü adam var amiral gelmezse veya dışardan destek gelmezse tayfanın ve ittifakın işi çok zor diyorduk da şu an bizim tarafta baya adam üstünlüğü oluştu. BM tayfası ortalıkta yok. F6 lar da eşleşti sayılır. Karşı tarafta BM, Kaido, King, Queen kaldı. Bizim tarafta Kid, Law, Drake, Marco, Luffy, Zoro, Sanji, Yamato var. Brook Robin ve Choppa da var ama onlar herhalde F6 ları indirmeye yardım ederler. Bu kadar çok kişi varken 2vs 1 ler gelebilir gerçekten.
Bazı üyeler de çok tayfa merkezli düşünüyor. Örneğin Dressrosa'da Robin ile Usopp dövüşmedi bile. Franky ve Zoro vardı bir tek. Drake, Hawkins, Killer ve kınlar varsa boşuna çizmemiştir herhalde mangaka onları.
 
Bu azmanın bebeliliğinde bilirik te
Kontrolsuz güç güç değildir.
Kafaa basmıyor kas bi yere kadar.
Ayrıca benden çok Oda gömüyor bu kadıncaazı sanırsan tahtalı köyün muhtarlık seçimlerine aday olma telaşesi var.
Gerçi ölmez sürünür o ayrı mesele..

Sen yonkosun diye kulağına megafonla vurmak gerek Marcoyu tutup yere çarpacan. Ay senle uğraşamam ruhum yok haftaya gel şapşal, demekte yonkoların bir özelliği mi..Parmak arası terlik yaw bu bm
İyide bu yapmadığı yapamayacağı anlamına gelmiyor istese yapar.Hem neden yapmadığını bilmiyoruz belkide gidip kaidoya ihanet edecek ne biliyorsun?Kafa basmıyor ama gidiyor yonkou oluyor dünya kadar plan yapıyor ittifaklar kuruyor.Gücü kontrolsüz diyorsun gömüyorsun ama gücünü kontrol edip marcoyla vakit kaybetmediği için yine gömüyorsun :D Körü körüne hater olduğunu göstermek için kendi kendinle bile çelişiyorsun.
 
O değilde rakipler arasında en zor durumda olan Sanji garibim.Adamın antisi karşısında.Muhakkak Nami veya Robin devralacak kara dulu.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 95)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık