Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 995 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Inanılmaz iyi bir bölüm . Onca yıldan sonra hala zevk verebiliyor adam. Apo, Drake , Marco, Usopp, Nami, Zoro, Mama, Tama , Carrot herkes ayrı coşturuyor.
 
Eminiz hocam sana diyorumki Nami yardımıyla Aldığı bir Sol Kol varken adam neredeyse Sağ kol seviyesi oldu tek bir power upla imparatora hit verecek G4 ile ileri silahlanma Sağ kolu öyle bir yamulturken ağzı yüzü şekil değiştirir tüm sağ kolların.

Ne zamandır Çakmalar orjinallerden üstün oluyor. Çakma en güçlü'nün çakma kuşu Marco'dan güçlü ha ne tarafa gülüyoruz.
 
Oven,Daifuku o denklemi yatırıyor :D Muhtemelen Perospero da aynı şekilde.Cracker da olabilir.Smoothie elini kaldırırsa bir gün öğreniriz.
İnanıyorum smoothie vasıfsızlıktan kurtulacakkk‼
E tamam Perospero 700 belly Snack 600 hem de komutan olan Snack. Smoothie 940 belly Crackerın Zırhı 860 yani Smoothie > Cracker'ın zırhı... Ama Cracker'ın kendisi.. tabiki hayır.
Adam kendisi zırhı kullanmayı seçiyomuş demek ki güveniyodu luffye kadar. Ama smoothie öyle mi asla kendini saklamıyo maşşallahhh
 
Zoro - Enma
Sanji - Suit
Nami - Zeus

Başka güçlere yamanmasınlar artık kendilerini geliştirsinler aga yav.
Zoro ve Sanji bu arc base seviyesinde de gelisecekler, orasi kesin bence. Istedikleri kadar power-up’larini kullansinlar, Straw Hat’lar ayni arc icinde bile 3-4 seviye atlayabilen insanlar.
Zeus ise Nami icin cok buyuk bir power-up ama. Hatta suit ve Enma’dan daha iyi bir power up cunku Nami acisindan konusacak olursak, Zeus Nami’yi komutanlara bile ciddi hasar verebilecek seviyeye cikariyor. Suit Sanji’ye ya da Enma Zoro’ya, Zeus’un Nami’ye kattigi kadar katmiyor. Bir nevi reddedilemeyecek bir power up bence.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 49)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık