Marco çok güçlü adamFarketmez ikiside aynı asdasd.
Marco çok güçlü adamFarketmez ikiside aynı asdasd.
Marcoyu yenmek bir yonkou için de zaman alır. Öyle 3-5 vurayım işi bitsin durumu yok. Adama kizaru lazer yardırdı. Sonra kairoseki taktılar deldiler. Kairoseki çıkınca hemen iyileşti. Magmaya kafa attı. Garptan yumruk yedi. Adam düşmüyor. Meyvesi fena iyileştiriyor.Big mom neden marcoya seni şimdi yenemem diyor? Ruhla ne alakası var? Zaten güçlü değil mi?
Shiryudan güçlü olabilir tabiki.Marco çok güçlü adam
En güçlü de olabilirShiryudan güçlü olabilir tabiki.
Bu saldırılarının gücüyle alakalı bir durum.Magmaya kafa atan,Kizaru'nun lazerlerine kafa atan adam,Garp'ın yumruğuyla hırpalanıyor çünkü Garp'ın saldırı gücü Aka'dan da Kizaru'dan da fazla.Marco'nun sınırı var öyle 10 saat tutamaz Linlin'i.Oda sağ kollara limitli güçler koymuş gördüğümüz 2 isimde de görünen kadarıyla.Kata'nın k.hakisi ve Marco'nun iyileşmesi.Linlin veya Kaido base halleriyle 2dk da aradan çıkaramaz bu adamları.Luffy dövüşün başında Tama'yı o biçimde gördüğü için k.haksini kullanamadı ve tekini yedi.K.haki p.upu aldı zaten çocuk.Onu kullanamazsa bu seviyelerde bir işi yok zaten sadece g4 ile.Silahlanma öncesi Luffy için bahsediyorum bu arada yanlış anlaşılmasın.Marcoyu yenmek bir yonkou için de zaman alır. Öyle 3-5 vurayım işi bitsin durumu yok. Adama kizaru lazer yardırdı. Sonra kairoseki taktılar deldiler. Kairoseki çıkınca hemen iyileşti. Magmaya kafa attı. Garptan yumruk yedi. Adam düşmüyor. Meyvesi fena iyileştiriyor.
En güçlü sağ kol hangisi. Onu konuştular. Ben yoktum.Ne konuştunuz ya bu kadar?
Reis, Zoro haddim değilsiniz, hadsizler çekmiş onu tartışıyorduk xDNe konuştunuz ya bu kadar?
Zoro 2 vs 1 attı eziğin teki diye konuştular.Ne konuştunuz ya bu kadar?
Kulaklarını tıkar tekmeyeleriyle döver.Önceden de demiştim Apoo tam Sanji'lik rakip.Rahat döver.