He tamam reyiz öyle desene.. Bende Zoro sandım bir şaşırdım.. Gerçi Mihawk da köpek değil ama onun için tartışamam sjjsjsBen Mihawk'a hükümet köpeği dedim. Şu an senin dediğinin olayla alakası yok.
He tamam reyiz öyle desene.. Bende Zoro sandım bir şaşırdım.. Gerçi Mihawk da köpek değil ama onun için tartışamam sjjsjsBen Mihawk'a hükümet köpeği dedim. Şu an senin dediğinin olayla alakası yok.
Dostum serinin güç dengesini sana savunamam bir yerden tutsam başka yerden elimde kalır. Ama Apoo meselesi gereksiz abartılıyor.Tamam Apoo guc dengesine sikinti yapmiyor olsun sana yuvarlanan topaç Big Mom verelim hani Frankyden ayar yiyip Luffy'nin saldirilarini 32 dis siritan Mom
İhtiyacımız olan kan bulundu, yarın gel işe başlaZoro apoo'yu teklemsini bilir de elinde tedavi var kırılırsa geri dönüşü olmaz diye kendini tutuyor reis. ?
E hani tayfa içi ödül güç sıralamasıydıHasar almaz = Hasar almaz.
Tank = Tank
Kılıç Ustası = Kılıç Ustası
Ateş = Şeker
Tanıtılmayan Komutan = Tanıtılmayan Komutan
Hasar almazla Marco ve Katakuri
Tankla Jozu ve Cracker
Kılıç Ustasıyla Smoothie ve Vista
Ateş ve Şekerle Ace ve Persopero
Tanıtılmayan Komutanla da Snack ve Thatch'dan bahsediyorum.
Kata Marco 1
Jozu Cracker 2
Smoothie Vista 3
Perospero Ace 4
Snack ve Thatch 5 komutan.. teşekkürler.
Basit ve düşünülmüş bir denklem.
Oven,Daifuku o denklemi yatırıyor Muhtemelen Perospero da aynı şekilde.Cracker da olabilir.Smoothie elini kaldırırsa bir gün öğreniriz.E hani tayfa içi ödül güç sıralamasıydı