Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 995 Spoiler Yorumları

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bak işte ben de Odaya kızıyorum Sanjiye bunları yaptırıyor diye. Forumda yıllardır öldür artık öldür de kurtul , yeter gömdüğün diye yorum atıyorum. Geçen hafta bile benim adımı niye söylemediniz diye aptalca paneller çizdi.
Yeni dünyaya girildi girileli Zoro => gemi kesti, su altında arc bossu hordy tekledi, logia kadını tekledi , pikaya neler yaptı, fujitora ile kapıştı, hawkinsi ve killeri tokatladı kolaylıkla.
Yeni dünyaya girildi girileli Sanjiyi gömüyor. M. Trionun biri yüceltilirken biri yerin dibine sokuluyor.Oda çok ezdi sanjiyi
 
O kadar alakasız olaylar karşılaştırılmış ki, alakaya maydanoz.

Bu arada şu beleş olaylarını bırakalım artık. Sanji'nin durumu Luffy ve Zoro'dan farklı. Zoro ve Luffy'nin küçüklüğünden beri meyve ve kılıç yönünde kendilerini geliştiriyor. Luffy için yaşamından yiyor dendi, Zoro da sadece güçlüler kullanabilir, zayıflar kullanamaz dendi. Yalandan da olsa bir şeyler dendi yani. Kurgusal olarak basit seçimler diyebiliriz ama bir meyve kullanıcısının meyvesini geliştirmesi, bir kılıç ustasının daha iyi kılıç alması beleş değildir.

Sanji ise Suit olmadan belli bir yere kadar gelmişti, insanlar nasıl geldiyse o şekilde gelişir diyor. Suit için Sanji özelinde beleş demek doğru mudur bilemiyorum;, açıkası nasıl güçlendiği pek umurumda da değil. ama yazar karaktere, Zeff'in sözlerine ihanet diyebiliriz. Kimse Sanji için böyle bir şey beklemiyorken daha Punk Hazard'ta G4 muhabbetleri, Zoro Wano'da yeni kılıç alır deniliyordu.



Yamato da gömer ileride. :/
Saçmalık Zoroda bir haki var Enma bunu kullanıyor .Burda beles olan kılıcın kendi alması mesela düşün baraj suyundan elektrik elde ediliyor ama baraj suyu kendi başına elektrik üretemez .Zoroda haki var Enma bundan güç üretiyor ama Zoro kendi başına farklı bir kılıca aynı efekti vermesi gerek . Kısaca kılıcı kendi karartmasi gerek demi ¥!/)(\!%@/\/\
 
Yavaş yavaş dost ve düşman kendini gösteriyor:artiz:
Bu forumda hayatta kalmak istiyorsan ya bizim gibi kök salmış kurtların bayrağı altına gireceksin ya Smoker gibi krallığını ilan edeceksin yada Yamato bayrağı kuracaksın :hhh:
Kök salmış kurtlar ya Zoro Luffye yakın diyo, ya Sanji>Zoro diyo ya da Luffy herkesi tekler sanıyo... Nerde lan benim Yamato bayrağım?
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 31)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık