Zoro Luffy ye yakın zatenYavaş yavaş dost ve düşman kendini gösteriyor
Kök salmış kurtlar ya Zoro Luffye yakın diyo, ya Sanji>Zoro diyo ya da Luffy herkesi tekler sanıyo... Nerde lan benim Yamato bayrağım?
Zoro Luffy ye yakın zatenYavaş yavaş dost ve düşman kendini gösteriyor
Kök salmış kurtlar ya Zoro Luffye yakın diyo, ya Sanji>Zoro diyo ya da Luffy herkesi tekler sanıyo... Nerde lan benim Yamato bayrağım?
?Zoro Luffy ye yakın zaten
Sadece emoji mesajı atmak yasak @Kagura modum müdahele edin
Kim bu çok çirkin
Yav salın beni datte 1 sen 2 takıla takıla buna mı takılıyosunuzSadece emoji mesajı atmak yasak @Kagura modum müdahele edin
Benim zamanımda tepki yoktu bazen mesajlarda emoji atınca sert uyarılar yiyordum modlar size pamuk gibi davranıyorYav salın beni datte 1 sen 2 takıla takıla buna mı takılıyosunuz
Bende bazen sadece emioji attığım oluyo şuana kadar uyaran olmadı. ?Benim zamanımda tepki yoktu bazen mesajlarda emoji atınca sert uyarılar yiyordum modlar size pamuk gibi davranıyor
Güçleri bana yetiyordu demekkiBende bazen sadece emioji attığım oluyo şuana kadar uyaran olmadı. ?
Calisma falan hikaye. Zoro da enma aldi, power up oldugu asikar ama kimse yadirgamadi. Evet basit bir power up bu baska konu. Ama kilic olmasi karakterle uyumlu. Sanjinin power up inin bana gore sanjiyle alakasi yok. Keske suit yerine haki alsaydi.Sonuçta en başından beri çalışıp savaşıp güçleniyolardı bu şekilde güçlenmek hem karakterin tarzı değil hem ailesini istemeyip onların teknolojisini kullanması saçmalık.