Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Spoiler] 768: Tetiğin Çekileceği Gün

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bana göre D'lerin bir seviyesi var D olsa bile korsanlar kralı gibi biri olamazsın tmm lawında yaşama şansı hayatı bi bakıma lufy gibi ama lufy'deki gibi saf D değil bana kalırsa onu geçelim Law'ın arkasında lufy var ve bu zamana kadar bosslar her zaman lufy'nin olmuştur robin demişti bizim koz kartımız lufy diye bu arc'ı lufy alır merak edilen soru law'ın hayatını az çok anlatık o ağlamalar zırlamadan sonra büyük bir kin oluşmuş ve dof'un peşini hiç bırakmamış gerçi baya uzattılar konuyu ama tayfaya gelmesini istiyorum tayfada dengeler çok değişir choperın doktorluğuyla zoronun kılıç ustalığını sömürür bu adam gerçi şuan olay 4 yerde gerçekleşiyo lufy law zoro kyros ve olaya müdale olmamış sabo bütün çöpleri temizleyebilir alt kattan başlayarak ama emin olduğum birşey var lufy dof'un ağzını burnunu kırdığında law onu 1500 puzzle çevirir demedi demeyin hadi iyi geceler çeviriler için teşekkür ettim elinize emeğinize sağlık kendinise iyi bakın.
 
Her sorana söylüyorum buraya da yazayım kalsın bence D'ler Dünya hükümeti kurulurken yıkılan krallıkların kralları bir nevi eski kutsal ejderler tabi ki daha asil daha adil bundan dolayı farklı isimler ve farklı karakterde insanlar güç olarak çok üst düzey olduklarını düşünmüyorum ama sağlam inançlı insanlardır muhtemelen Karasakal'da tabii ki bunlara ihanet edip yıkılmalarına vesile olan aileden geliyor(Sanaşta Beyazsakal sen Roger'in beklediği adam değilsin diyene kadar böyle bişey düşünmüyordum.)
 

Üye silindi 1004

Dof iyice irite oldu. Kontrol namına elinde bir şey kalmadı. Tam bir deli ya. Zoro resmen yemeğiyle oynuyor bu durum hoşuma gitmedi. Kişiliği iyice bozulmuş.
 

Graykhan

Arkadaşlar bu Dof ; Aynı anda hem ülkeyi kapsıyacak genişlikte ve meteorları dahi kesebilecek kadar güçlü olan kafes yapıp(hadi kafes sabit bir olay diyelim) ,hem kafesin içinde bir çok kişi kontrol edip birbirine kırdırıp,hem bellamy hemde klonu kontrol edip luffy i oyalayıp birde üstüne üstlük aynı anda lawla kapışması çok abartı değil mi sizce : ). Marifet kullanıcıda mı yoksa meyvedemi acaba.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 3)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık