Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Anket] Aşıklar

Sizin Aşığınız Kim?


  • Kullanılan toplam oy
    83
İşte o noktada bana özellikle Moria bu adamı arayıp buldu gibi geliyor.Dr.Moreau zaten Moria ismi çağrıştırıyor birbirini.Moria yenilip ölümsüz ordusu yapmak isteyince eli mahkum böyle bir adama ihtiyaç duyacaktı.Hogback zaten o işi deniyordur yapmıştır bir Frankenstein Moria onu bulunca işini kolaylaştırmıştır.
Öyle zaten. Moria bu adama Cindry'yi canlandırma teklifinde bulunuyor ve öyle tayfasına alıyor. Öncesinde Hogback'ın aklında böyle bir şey yoktu.
 
Yok öyle bir şey. Bir kişi öyle olduğu için sözlük anlamına uygun mu davranmak zorunda? Yazılım mı bu? Genç erkek seviyor Hancock. 17-18-19... Gerisini istemiyor...
İftiraya bak da inanma. Luffy'yi öldürmek istedi. Ve erkeklerden nefret ettiği mangayla sabit. Senin tahminin de sadece tahmin. Bu arada trollediğinin farkındayım. Ama bunu ciddi algılayanlara bu cevap.
 
En manyakçayı seçiyorsan tabii ki Hancock kendisinden başka bir çok insanın hayatını riske attı. Elbette Amazondakilerin çoğu da Luffy'e yardım etmesini ister ancak istemeseler de Hancock bildiğini yapardı. Söz konusu Luffy olunca şuuru kapanıyor.
 

Üye silindi 1004

İftiraya bak da inanma. Luffy'yi öldürmek istedi. Ve erkeklerden nefret ettiği mangayla sabit. Senin tahminin de sadece tahmin. Bu arada trollediğinin farkındayım. Ama bunu ciddi algılayanlara bu cevap.
Hancock konusunda trollemem. Düşüncelerim nettir. Ayrıca bu kadın aşık falan değil Luffy'e saplantılı genç oğlan istiyor. Kedi tekmeleyen savunmasız hayvanlara zulüm uygulayan birisi aşık olamaz. Olsa olsa Luffy'i saplantı haline getirmiş bir ruh hastası Hancock. Luffy kendisini Suger Mommy yaptı canıma değsin.
 
Hancock konusunda trollemem. Düşüncelerim nettir. Ayrıca bu kadın aşık falan değil Luffy saplantı genç oğlan istiyor. Kedi tekmeleyen savunmasız hayvanlara zulüm uygulayan birisi aşık olamaz. Olsa olsa Luffy'i saplantı haline getirmiş bir ruh hastası Hancock. Luffy kendisini Suger Mommy yaptı canıma değsin.
Hancock serideki kötü huylu karakterlerden biri zaten. Ama bu Luffy'e saplantılı aşık olduğunu değiştirmiyor. Bırak hayvanı tekmelemeyi en cani insanlar bile aşık olabilir veya başka zaafları olabilir. Hancock'u sevmem ben. Ama bu seride öldüğünü görsek de Luffy'den vazgeçtiğini göremeyeceğimizi değiştirmiyor bence.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 4)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık