Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Korsanfan.Com - One Piece Türkiye
Neler yeni

[Tartışma] Sanji'nin Seri Sonu Geleceği Seviye

Sanji seri sonu hangi seviye de olur?


  • Kullanılan toplam oy
    359
Yapamadıklarını söyleyip yaptıklarını söylememek? Yarın bu yazdığını bir Sanji fanı görsün yaptığı icraatları sıralar. @Historia
21 yaşında böyle olan Sanji 40'larında Yonko ayarına gelse sırıtmaz.
Ben de Sanji fanıyım ama Sanji kendi arcında gücüyle değil. Aşçılık marifetleriyle ön plana çıktı. Zoro'nun aksine dövüşmek dışında icraati olan ve zekasıyla arcta kilit rollerde bulunan Sanji İmparator olursa inanılmaz sırıtır. Çünkü böyle olursa Zoro önemsiz bir hal alır. Zoro güç olarakta Sanji'yi geçemezse vay haline. Kamikaze yapsın kendine hiç düşünmeden. Zoro İmparator, Sanji Amiral olsa sırıtmaz.
 
Yaş değil potansiyle önemli. Seride 50 yaşındaki adamlar "Yeni Nesil" olarak tanıtılıyorsa geçiniz yaşı işini. Sakazuki, Kuzan seri sonu İmparator. Ace yaşasaydı KK, Sabo Amiral.. Torpilli Koby Amiral diye gider... 3 Amiral, Yeni nesildeki yaşını almış karakterler falan hala gelişimde göstermekte olan kişiler.
Yaş nasıl önemli değil ya, güçlü karakterlere bak hep yaşını başını almış adamlar. Potansiyelin durduğun yerde ortaya çıkıp meyvesini vermiyor, üstüne koya koya gidiyorsun. Bizimkiler daha maceralarının başında bir de. Bunlar böyle gelişse 30-40'ında apayrı bir canavar olur.
 
Hayvanla insanın yaşı bir olmuyor dediğim gibi hayvan doğar doğmaz bir iki dakika geçip dört ayak üzerinde yürümeye başlıyor. OP dünyasının kuralları tamamen bizim dünyamızı kapsamıyor ama belli başlı şeyleri de alıyor.
Ben çopparın 30 yaşında öleceğine ve ya şu an orta yaşta olduğuna hiç inanmıyorum açıkçası.
 
Bana Sağ Kol ve Amiral arasında bir yerde olur gibi geliyor. Tayfa özel ama ne o kadar destansı ne de o kadar çapulcular birliği değil.
 

Bu Konuya Bakmış Kullanıcılar (Üye: 0, Ziyaretçi: 2)

Korsanfan.com Her Hakkı Saklıdır. 2008-2023.
Tasarım Korsanfan V.6.0
Yukarı Çık